Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ünnepi videóklip Völgyesi Gabitól

Völgyesi Gabi - Ünnepi videóklip Völgyesi Gabitól

Zajlik az élet Völgyesi Gabi körül. Az október végén megjelent "Best of Unique" album után Gabi önállóan is bemutatkozik. A decemberben elkészült "Ünnep" című videoklipje személyes üzenettel bír.

Ezt a dalt húgának, Völgyesi Dórinak decemberben megszületendő gyermekének ajánlja. Családjuk számára ez lesz az idei karácsony legszebb ajándéka, hiszen már mindannyian nagyon várják az új családtagot. A meghitt, karácsonyi hangulatú szerzemény a legszemélyesebb és legtalálóbb ajándék, amit adhat.

A dalhoz kapcsolódó klipet Londonban forgatták, amely városhoz Gabinak és párjának, Ádámnak sok közös emléke kötődik. A megszokott Unique-daloknál jóval szentimentálisabb és romantikusabb szöveget Kotsy Krisztina írta, a zenét Kovacsics Ádám, a Unique zeneszerzője komponálta. A produkció különlegessége még, hogy a VIVA TV ezt a dalt és klipet választotta a Tűzoltó utcai Gyermekklinikát segítő "VIVA Teleton" elnevezésű segélyakció hivatalos dalának.

Luxi

2008. 12. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Luxi 2008. 12. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ünnepi videóklip Völgyesi Gabitól cikk képei
Völgyesi Gabi - Ünnepi videóklip Völgyesi GabitólVölgyesi Gabi - Ünnepi videóklip Völgyesi GabitólVölgyesi Gabi - Ünnepi videóklip Völgyesi GabitólVölgyesi Gabi - Ünnepi videóklip Völgyesi GabitólVölgyesi Gabi - Ünnepi videóklip Völgyesi Gabitól