Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Rihanna tovább feszíti a húrt

Rihanna - Rihanna tovább feszíti a húrt

A népszerű énekesnő a minap olyan bejelentést tett, ami alapjaiban rázta meg a zeneipart, s váltotta ki a rajongók és fórumozók felháborodását egyaránt.

A barbadosi szépség ahelyett, hogy végre új anyaggal jelentkezne, ismét kiadja Good Girl Gone Bad lemezét – immáron harmadik alkalommal. Címe “Good Girl Gone Bad: The Remixes” lesz, s januárban kerül a boltok polcaira.

Már egészen régen, pontosan 2007. május 30-án jelent meg Rihanna harmadik albuma Good Girl Gone Bad címmel. A korongot beharangozó nóta, az Umbrella hatalmasat ütött, alig volt olyan lista, ahol ne lett volna első. (Csak zárójelben jegyzem meg, hogy ehhez a nyári uborkaszezonban nem kellett nagy tudomány...)

RiRi sorozatosan jelentette meg róla a számokat, nem is keveset. A mai napig számszerint nyolcat (!): Umbrella, Shut Up and Drive, Hate That I Love You, Don't Stop The Music. Ekkor adta ki másodjára a Good Girl Gone Bad-et, hozzátéve a címhez a “Reloaded” szócskát. Erről a Take a Bow, a Maroon 5-val közös If I Never See Your Face Again, majd a Disturbia jött ki kislemez, s természetesen videóklip formájában. Pár héttel ezelőtt pedig csak úgy hipp-hopp kiadta a Justin Timberlake közreműködésével készült Rehab című számát, ami az eredeti, “újratöltetlen” lemezen is rajta volt.

Az énekesnő a minap pedig egy eléggé meghökkentő bejelentést tett: január 27-én ugyanis harmadik alkalommal jelenik meg a Good Girl Gone Bad, most “The Remixes” utócímmel. A lemez 12 felvétel remix változatát fogja tartalmazni, beleértve a Disturbia-t, a Take a Bow-t és az Umbrella-t. Többet egyelőre még nem lehet tudni Ms. Fenty régi-új lemezéről.

De minek köszönhető ez az egész? Minek kell ez a rettentő sok újrakiadás? Nos, Rihanna és csapata egyértelműen ki akar sajtolni a lemezből mindent, a nagyobb lemezeladások céljából. A Good Girl Gone Bad-ből eddig 6,6 millió példány kelt el, ami szépnek mondható, de a közelmúltban más énekesnő produkált már sokkal többet: Nelly Furtado a 2006/2007-es év legnépszerűbb énekesnője volt, Loose című lemezéből 8 milliót adtak el, nem beszélve Amy Winehouse-ról, aki főként botrányainak köszönhetően 11 milliós eladással büszkélkedhet.

Köszönhető a töménytelen mennyiségű promónak, a rengeteg videóklipnek, az újrakiadásoknak, és talán egy picit Rihanna hangjának a barbadosi szépségnek sikerült elérnie egy hat és fél milliós eladást. Gratuláljunk neki... Csak arra vagyok kíváncsi, hogy létezik-e olyan énekesnő a világon, akinek ilyen háttérrel ez ne sikerült volna?! Másnak talán még több is. A fórumozókat és az újdonságra éhes, elsősorban csalódott rajongókat pedig megértem, hisz én is nehezen viselném el a kedvenc előadómtól, ha évekig csak ugyanazokat a számokat nyomatná, minden évben egy kis változtatással...

Luxi

2008. 12. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Luxi 2008. 12. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 12. 23. 11:32
Vegre... Ezt a Rihannat annyi helyen dicserik alaptalanul. Eloszor is hangja (vagyis annak hianya)... hat szoval eleg tehetsegtelen, eloben ha valaki hallotta jajja neki. Masodszor szegenykere rossz raneznem. Nem szoktak emberek ennyire visszataszitani, de o igen. "Szexi", de valami nagyon undorit benne. Es igen, majdnem mindent a neve alatt dolgozo csapatnak koszonhet.
Vendég 2008. 12. 23. 17:34
Luxi: Ez az írás a magyar bunkóság gyöngyszeme. Miért van az, hogy a magyarok ennyire undorodnak valaki más sikerétől, tehetségétől? Mert bunkók! Azért!
Vendég 2008. 12. 24. 11:41
Dehogyis! Ez a cikk csak az igazságot tartalmazza, nemtom h jön ide a magyarság bunkósága. Talán az előttem szóló Rihannarajongó volt, ezért tehát elfogult is. Luxxi csak a valóságot írta le.
Vendég 2008. 12. 24. 16:56
Szerintem Rihanna-nak van egy par jo szama pl. Disturbia,Umbrella. En se vagyok oda erte mert en a rappet szeretem es a jumpstiley es a hip-hop,bass,trance,disco

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Rihanna tovább feszíti a húrt cikk képei
Rihanna - Rihanna tovább feszíti a húrt