Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újabb botrány: Christina Aguilera vs. Lady Gaga

Lady GaGa - Újabb botrány: Christina Aguilera vs. Lady Gaga

Igencsak meglepő kijelentéseket tett Christina Aguilera Lady Gagaról, ami felborzolta a kedélyeket az óceánon túl. Miután megváltoztatta hajstílusát, X-Tina egyre jobban hasonlít az énekesnőre...

Egyre jobban hasonlít Christina Aguilera Lady Gagara, még a haját is az énekesnő stílusához igazította, amikor azonban hozzá hasonlítják, határozottan elutasítja a hasonlóságot.

Az énekesnő sokat dolgozott új albumán, a Keeps Getting Better - A Decade Of Hits-en, így nem volt ideje rákeresni az interneten Lady Gaga személyére, hiszen a Los Angeles Times egyik interjújában kifejtette, kételkedik riválisa nőiességében.

"Tudod, érdekes, hogy felhoztad ezt. Ezt az embert (Lady GaGa-t - a szerk.) nemrég említették nekem. Hogy őszinte legyek, nem igazán tudom ki ő. Nem tudom, hogy férfi-e vagy nő. Nem vagyok benne biztos. Nem időzöm sokat az interneten, így azt hiszem védve vagyok." - nyilatkozta Aguilera, amikor a riporter arról kérdezte, mit mond azoknak akik Lady Gagahoz hasonítják.

A Blender magazin Lady Gaga véleményére is kíváncsi volt és megkérdezte, milyen véleménnyel van Christina Aguilera Video Music Awards-os szerepléséről.

"Sokan azt mondják, hogy ő (Christina Aguilera - a szerk.) az én stílusomat másolja dalaiban. Azt hiszem van némi hasonlóság, de nem mondanám, hogy lemásol. Ez a stílusú dance zene igencsak népszerű lett és nem hibáztatom, hogy ő is ezzel jön. Fellépése nagyszerű volt, a Keeps Getting Better pedig egy forró dal." - nyilatkozta Lady Gaga udvariasan. (Kakukk)

Luxi

2008. 12. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Luxi 2008. 12. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 12. 26. 11:27
Hol a botrány???? Az botrány, hogy Christina Aguilera nem ismeri Lady Gaga-t? Húha...mi lesz itt??!?!?!
Vendég 2008. 12. 27. 23:57
Christina egyre gázabb lesz :S a stílusa sem a régi és ő sem ... kissé elszált...
Vendég 2008. 12. 28. 9:04
Ezzel viszont kicsit egyetértek! Számomra Christina a 'Dirrrty' időszakában volt toppon!
Vendég 2008. 12. 28. 19:27
mind a kettő egy nulla, nagy rakás sz****r így még csak kiröhögtetik és lejáratják magukat.... két k u r v a semmi más amiről ez a cikk szól. ennél jobbat nem tudtok írni???

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Újabb botrány: Christina Aguilera vs. Lady Gaga cikk képei
Lady GaGa - Újabb botrány: Christina Aguilera vs. Lady Gaga