Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Anastacia: Soha nem szerettem a hírnevet

Anastacia - Anastacia: Soha nem szerettem a hírnevet

A negyedik stúdióalbumánál tartó Anastacia érdekes interjút adott, melyben a fiatal sztárok figyelmét szeretné felhívni a hírnévvel járó veszélyekre.

„Hírességnek lenni a legnehezebb dolog, ami valaha is történt velem, beleértve a rákot is. Olyan nehéz néha híresnek lenni. És ez nem is egy szeretem/utálom dolog nálam, én mindig is utáltam a felhajtást. Elég nehéz ez, szóval csak kimondom: ne hagyd, hogy a hírnév eluralkodjon feletted.”

Az egy válogatáslemezen és négy albumon túl lévő énekes egy interjúban azt is elárulta, hogy nem is igazán szereti a zenét. „Talán hihetetlenül hangzik, de én nem is nagyon szeretem a zenét. Soha nem mozgatott meg. Egyszerűen semmit nem vált ki belőlem. Hogy őszinte legyek, inkább idegesít. Ha válaszani lehetne egy lemez hallgatása és a csend között, én a csendre szavaznék. A zenehallgatás nem kapcsol ki és nehezen tudok koncentrálni mellette. Soha életemben nem vettem egyetlen egy albumot sem.” Hát mindenesetre érdekes dolgok derülnek ki a világhírű énekesnőről.

vazze

2009. 01. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

vazze 2009. 01. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 01. 07. 12:42
Ezeket a furcsa dolgokat csak azért mondja, hogy végre újra középpontban lehessen, és hogy jobban fogyjon az új lemeze, amely rendkívül népszerűtlen.
Vendég 2009. 01. 07. 13:48
pontosan, jól látod a helyzetet. az új lemeze nagyon nem fogy, kb 100-200 ezret adtak el belőle világszerte, az előző albumai pedig milliós nagyságrendben fogytak. az a baj, sztem, hogy ugyanazt folytatja, amit 3 éve...és erre már senki sem kíváncsi. a bukáson ez a fenomenális interjú sem segít.
Vendég 2009. 01. 07. 15:53
Van benne valamit, amit te mondasz, de szerintem a promóció hiánya is előidézhette ezt a borzalmas helyzetet (ami persze csak neki borzalmas).

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Anastacia: Soha nem szerettem a hírnevet cikk képei
Anastacia - Anastacia: Soha nem szerettem a hírnevetAnastacia - Anastacia: Soha nem szerettem a hírnevetAnastacia - Anastacia: Soha nem szerettem a hírnevet