Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A popkirálynő sikere és sikertelensége

Madonna - A popkirálynő sikere és sikertelensége

A Pollstar nevű koncertszervező és jegyértékesítő cég kimutatása szerint Madonnáé 2008 legsikeresebb koncertsorozata. A popkirálynő Sticky & Sweet című világ körüli turnéja 281,6 millió dollárt hozott a konyhára, javarészt a belépőjegyek már-már csillagászati árának köszönhetően.

A rangsor ezüstérmes pozíciójában Celine Dion, a harmadik helyen a Bon Jovi végzett. A negyediken Bruce Springsteen, az ötödiken a The Police zárt.

Madonna mostanában a siker mellett egy kudarcot is kénytelen elkönyvelni: a tavaly áprilisban kiadott Hard Candy című albumáról novemberben maxi CD-re kimásolt Miles Away világszerte várakozáson alul teljesít, pályafutása leggyengébb kislemezeladását produkálja vele. A dalnak Nagy-Britanniában a 39. hely volt a csúcspozíciója, legtovább Japánban vitte, ott az ötödik helyig jutott. A sikertelenség azért meglepő, mert ez még csak a harmadik felvétel a nagylemezéről, amelyből eddig világszerte 3,5 millió kelt el. Az énekesnő a Miles Away rossz fogadtatása ellenére egy dalt még biztosan megjelentet maxi CD-n az albumról. (Új Szó)

Puha József

2009. 01. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2009. 01. 11. 11:52
A Miles Away-ből nem készült klip, ezért gyenge a teljesítménye.
Vendég 2009. 01. 13. 12:17
Guest @ 2009-01-13 12:11:29 Dear Csé, ma 01.13. kedd 18:15 élőbe' lesz a "Sztárfigyuli" adása? "ő" pedig megy megin' "Reisingerelni" a műv.házba? és a "Távolanka"? az meg kamera(d)man lesz u.ott? :-) mer' olvastam (ZH.), ma újra indul a bibliászás havi egy kedd estékkel májusig!? na, akkor megaVEGA-Kerak csúcs lesz... (egyeseknek ez is olyan "szimbiózis" lehet (üzletileg), mint Önnek is szoktak a "riportjai" pl.) ... ;-P
Vendég 2009. 01. 13. 20:04
Hallottam! Lementek azok a "témák", ahova befirkáltam!?... ;-) Nem voltam "itt" és nem volt "játék ma". Sorry. ;-P
Vendég 2009. 01. 14. 20:04
sz em é t ro ha d ék banda vagytok hogy kitöröltetek egy hozzászólást.... fájt az igazság mi????
Vendég 2009. 01. 16. 17:17
Menjen má' nyugdíjba, könyörgöm! Mit akar még itt a löttyedt, eres karjaival meg a pulyka combjaival? Hangja már nuku, sosem lesz már 20 éves...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

A popkirálynő sikere és sikertelensége cikk képei
Madonna - A popkirálynő sikere és sikertelenségeMadonna - A popkirálynő sikere és sikertelensége