Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A börtönről írt dalt Paris Hilton

Paris Hilton - A börtönről írt dalt Paris Hilton

Elkészült Paris második albuma, amin az örökösnő a börtönben töltött napjairól is énekel egy dalt. A korong viszont annyira nem érdekel senkit, hogy nem lehet tudni, megjelenik-e egyáltalán.

Nothing In This World

Ahogy azt mi is megírtuk, Paris Hilton 2007 júniusában kénytelen volt 23 napot a lynwoodi női börtönben tölteni. A hölgyet ugyanis 2006 szeptemberében lemeszelték ittas vezetésért, ám megszegte a próbaidőt, amikor két éve gyorshajtáson kapták. Parisnek eredetileg 45 napig kellett volna élveznie a böri vendégszeretetét, ám jó magaviselet miatt csak 23 napot ült a sitten. A sztár az itt szerzett emlékekről is írt egy dalt, amit szeretne feltenni következő, egyelőre cím nélküli albumára.

Paris Hilton - A börtönről írt dalt Paris Hilton

„A következő lemezemen lesz egy olyan dal, mint a Jailhouse Rock. Ez arról fog szólni, hogy hogy éreztem magam a rácsok mögött” – nyilatkozta Hilton kisasszony. Az egyetlen bibi csak az, hogy egyelőre egyetlen kiadó sem szeretne foglalkozni az albummal. Paris első korongjából ugyanis alig 180 ezer példány fogyott Amerikában, ami finoman szólva is halál gáz.

Juhász Gergely

2009. 01. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 01. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 01. 13. 20:04
Hallottam! Lementek azok a "témák", ahova befirkáltam!?... ;-) Nem voltam "itt" és nem volt "játék ma". Sorry. ;-P
Vendég 2009. 03. 13. 10:50
Szép nő,érdekes jelenség,jók a számai(hisz nem ő írta azokat),de emberileg nagyon mélyen van.Túlságosan elkapatták kiskorától kezdve.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A börtönről írt dalt Paris Hilton cikk képei
Paris Hilton - A börtönről írt dalt Paris HiltonParis Hilton - A börtönről írt dalt Paris HiltonParis Hilton - A börtönről írt dalt Paris HiltonParis Hilton - A börtönről írt dalt Paris HiltonParis Hilton - A börtönről írt dalt Paris Hilton