Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Együtt Leona Lewis és Justin Timberlake!

Leona Lewis - Együtt Leona Lewis és Justin Timberlake!

Na nem arról van szó, hogy Timberlake barátunk Leona Lewis-zal randizna, egyelőre csak a stúdiójába szeretné berángatni, nem a hálószobájába. A két sztár a világ egyik legnagyobb slágerét, az ’I Will Always Love You’-t fogja újraértelmezni.

I Will Always Love You

Kőkeményen egymásra feni a fogát Leona Lewis és Justin Timberlake. Az X Factor-győztes hölgy és a spagettifrizurát megteremtő fiatalember ugyanis kölcsönösen odavannak egymás zenéjéért és most az az ötletük támadt, hogy készíthetnének egy dalt közösen is. A tervek szerint Leona és Justin nem egy új felvételt fognak felénekelni, hanem a Dolly Parton által írt és Whitney Houston által 1992-ben feldolgozott ’I Will Always Love You’-hoz nyúlnak majd hozzá.

Leona Lewis - Együtt Leona Lewis és Justin Timberlake!

„Leona Lewis és Justin Timberlake valamikor a következő hónapokban fogják felénekelni a dalt. Mindketten nagyon várják a közös munkát, hiszen nagy tisztelői egymás zenéjének. Még nem tudni, mikor jelenik meg a duettjük, minden azon múlik, hogy mikor tudnak időt szakítani a stúdiómunkára” – írta a Sun. Hajrá, fiatalok.

Juhász Gergely

2009. 01. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 01. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 01. 13. 10:33
Leona irtó helyes csaj, nemcsak jó énekes.Szerintem az egyik legszebb a világon, vetekszik a mi Rúzsa Magdusunkkal.
Vendég 2009. 01. 13. 12:11
Dear Csé, ma 01.13. kedd 18:15 élőbe' lesz a "Sztárfigyuli" adása? "ő" pedig megy megin' "Reisingerelni" a műv.házba? és a "Távolanka"? az meg kamera(d)man lesz u.ott? :-) mer' olvastam (ZH.), ma újra indul a bibliászás havi egy kedd estékkel májusig!? na, akkor megaVEGA-Kerak csúcs lesz... (egyeseknek ez is olyan "szimbiózis" lehet (üzletileg), mint Önnek is szoktak a "ripotjai" pl.) ... ;-P
Vendég 2009. 01. 13. 20:02
Hallottam! Lementek azok a "témák", ahova befirkáltam!?... ;-) Nem voltam "itt" és nem volt "játék ma". Sorry. ;-P
Vendég 2009. 01. 14. 18:50
Méghogy helyes?Ez a lófejű p*csa?Hol van ő pl. Britney Spears-hez képest?Béka segge alatt se...Ha vki megkérdezi tőlem 3 év múlva hogy ki ez,fogalmunk se lesz róla

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Együtt Leona Lewis és Justin Timberlake! cikk képei
Leona Lewis - Együtt Leona Lewis és Justin Timberlake!Leona Lewis - Együtt Leona Lewis és Justin Timberlake!Leona Lewis - Együtt Leona Lewis és Justin Timberlake!