Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Gödörből gödörbe? Whitney és Mariah is visszatér

Mariah Carey - Gödörből gödörbe? Whitney és Mariah is visszatér

Két szupersztár, Whitney Houston és Mariah Carey is új albummal örvendezteti meg rajongóit az idei évben. Sőt, előbbi újdonságára már nem is kell sokat várni: Whitney vadiúj korongját már márciusban kezünkben tarthatjuk.

Mariah Carey-nél egyelőre a 2009-es dátum a biztos. Legutóbbi lemeze, az E=MC2 tavaly áprilisban látott napvilágot, melyről az első kislemez, a Touch My Body ért el sikereket, a többi maxi CD szereplése még csak említésre sem méltó. Épp ezért, a kiadó és Mariah is valami olyanon töri a fejét, ami ezúttal tényleg hatalmasat szól. Az E=MC2 nem volt túl kelendő: Mariah legalacsonyabb példányszámban eladott lemeze lett, “mindössze” 2 és fél milliót adtak el belőle. Mariah ismét gödörben van, hisz csillaga most sem ragyog fényesen, csakúgy, mint a kétezres évek elején, amikor két lemezéből együttvéve kevesebb, mint 8 és fél millió darab kelt el, ami a korábbi 25, 32 milliós eladáshoz képest roppant kevés. 2005-ös visszatérése a The Emancipation of Mimi-vel hatalmas volt, de vajon sikerül-e kimásznia ebből a gödörből is a 38 éves énekesnőnek?

Mariah Carey - Gödörből gödörbe? Whitney és Mariah is visszatér

Whitney Houston márciusra tervezi egyelőre cím nélküli visszatérőalbumát, melynek ezúttal is Whitney mentora, Clive Davis lesz a producere. Minden idők legtöbb díjt bezsebelő énekesnője az 1992-es I Will Always Love You című felvételével hatalmasat robbantott, nagyjából 170 millió eladott lemezzel büszkélkedhet. Legutóbbi, 2002-es lemeze Just Whitney címmel jelent meg, ami hatalmasat bukott, de már akkor is inkább drogproblémáiról cikkeztek, mint fényes zenei karrierjéről. Botrányos magánélete ihlette a soronkövetkező album mondanivalóját. A sajtó mostanában rendehozott életéről ír, ha visszatérése sikerülne, nem kétség, hogy arról évekig beszélnének az emberek.

Luxi

2009. 01. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Luxi 2009. 01. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 01. 16. 20:58
Ők a legjobbak, főleg MARIAH!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Gödörből gödörbe? Whitney és Mariah is visszatér cikk képei
Mariah Carey - Gödörből gödörbe? Whitney és Mariah is visszatérMariah Carey - Gödörből gödörbe? Whitney és Mariah is visszatér