Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újabb tag beszélt az ’N Sync visszatéréséről

NSync - Újabb tag beszélt az ’N Sync visszatéréséről

Lance Bass után Joey Fatone is megszellőztette, hogy a közeljövőben igenis reális esély van az ’N Sync visszatérésére.

I Want You Back

A lassan hét éve vegetáló ’N Sync tagjai közül néhány hónapja Lance Bass jelezte elsőként, hogy nagyon örülne, ha a zenekar újra elkezdene dolgozni. Akkor a többiek részéről még semmilyen reakció nem követte a kijelentést, ám most Joey Fatone is arról beszélt a Hollyscoop.com weboldalnak, hogy előbb-utóbb mindenképpen visszatér a reflektorfénybe a kilencvenes évek egyik legsikeresebb fiúbandája.

NSync - Újabb tag beszélt az ’N Sync visszatéréséről

„Itt van öt pasas és mindegyiknek baromi fontos a karrierje. A tagok közül én vagyok az egyetlen, akinek már felesége és gyereke is van, én így is vállalnám a munkát, a többieknek pedig ebből a szempontból sokkal könnyebb dolguk van. Az egyetlen probléma, hogy öten vagyunk és öt különböző államban élünk, nehéz időt szakítanunk egymásra és egy közös helyen összejönnünk. Ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy egy szép napon visszatérünk. A New Kids On The Block is megcsinálta, igaz, majdnem húsz év szünet után…” – mondta Joey.

NSync - Újabb tag beszélt az ’N Sync visszatéréséről

Az ’N Sync tagjai közül egyébként egyedül Joey az, aki kicsit visszavonult a rivaldafénytől. Justin ugye gigasztár lett, Lance egész ügyesen szerepelt a ’Dancing With The Stars’ című tévéműsorban, Chris Kirkpatrick és JC Chasez pedig a mai napig dalokat ír és énekel.

Juhász Gergely

2009. 01. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 01. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Újabb tag beszélt az ’N Sync visszatéréséről cikk képei
NSync - Újabb tag beszélt az ’N Sync visszatérésérőlNSync - Újabb tag beszélt az ’N Sync visszatérésérőlNSync - Újabb tag beszélt az ’N Sync visszatéréséről