Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ashlee Simpson a CSI: New Yorkban

Ashlee Simpson - Ashlee Simpson a CSI: New Yorkban

Tucatnyi híresség után Ashlee Simpson lesz a következő, aki szerepet kap a CSI New York-i változatában. Az énekesnő ráadásul a férjével, Pete Wentz-cel együtt játszik majd egy tolvajpárost a híres sorozatban.

Boyfriend (Live)

A világ CSI-rajongói egy emberként morzsoltak el egy-egy könnyet most, hogy a Grissomot alakító William Petersen távozott a sorozatból. Az író Jerry Bruckheimer azonban most is bevetette régi, jól működő módszerét: ha egy karakter kiszáll, beteszünk a szereplőgárdába két másikat. Jerry meg is találta az ideális jelölteket, az Ashlee Simpson-Pete Wentz házaspárt, akik hamarosan a New Yorkban dolgozó Helyszínelők orra alá fognak borsot törni.

Ashlee Simpson - Ashlee Simpson a CSI: New Yorkban

Ashlee ugyanis egy Lia Wickfield nevű hölgyet alakít majd, Pete pedig egy Chester Bryon nevű pasas bőrébe fog bújni, akik szerelmespárként Bonnie és Clyde-módra rabolnak ki bankokat New Yorkban. Az epizód felvételei a hétvégén már meg is kezdődtek. A sztárpárnak egyébként egyáltalán nem idegen a kamera: Ashlee sokáig játszott a nálunk is vetített Hetedik mennyország című sorozatban, Pete pedig három epizódon át saját magát alakította a One Three Hill című drámában.

Ashlee-ék előtt olyan sztárok szerepeltek már a CSI filmekben, mint Nelly Furtado, Kevin Federline, vagy éppen Dobó Kata.

Juhász Gergely

2009. 01. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 01. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ashlee Simpson a CSI: New Yorkban cikk képei
Ashlee Simpson - Ashlee Simpson a CSI: New YorkbanAshlee Simpson - Ashlee Simpson a CSI: New YorkbanAshlee Simpson - Ashlee Simpson a CSI: New Yorkban