Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Amy Winehouse háromszor

Amy Winehouse - Amy Winehouse háromszor

Nincs olyan hét, hogy korunk vezető botrányhőse, a továbbra is alkohol- és drogproblémákkal küzdő Amy Winehouse ne szerepelne legalább egyvalamivel a hírügynökségek zenei jelentéseinek élén. Összegyűjtöttük a legfrissebbeket.

Nincs fellebbezés
Az énekesnőt és férjét, Blake Fielder-Civilt 2007 októberében őrizetbe vették a norvégiai Bergenben, miután a rendőrség marihuánát talált szállodai szobájukban. Az előzetesből csak óvadék ellenében távozhattak. Később a bergeni bíróság azt a határozatot hozta, hogy Amynek személyesen is jelen kell lennie a tárgyaláson, ahol háromezer norvég koronás pénzbüntetést kapott. Az énekesnő fellebbezett az ítélet ellen, mert szerinte a rendőrség csalással bírta rá őt a beismerő vallomásra… Az ügyvédje a napokban elmondta, hogy együtt gondosan áttanulmányozták a tárgyalás vádiratát, és ezután úgy döntöttek, visszavonják a fellebbezést, és védence kifizeti a büntetését.

Amy Winehouse - Amy Winehouse háromszor

Halálos jóslat
Amy most Alex Jamesnek, a Blur basszusgitáros-énekesének lett a célpontja. Azt nyilatkozta, ha az énekesnő és Pete Doherty nem hagy fel önpusztító életvitelével, akkor két éven belül mindketten távoznak az élők sorából. „A túlélésre csak akkor van esélyük, ha sürgősen elfogadják a feléjük nyújtott segítő kezeket” – mondta.

Halálos célpont
Az izraeli–palesztin konfliktus újbóli kiéleződése miatt szélsőséges iszlamista szervezetek bosszúhadjáratra, vérfürdőkre készülnek. Az egyik csoport olyan listát hozott nyilvánosságra az interneten, amelyet a követőinek ajánl, és a szóba jöhető célszemélyek, elsősorban zsidó származású hírességek neveit tartalmazza. Szerepel rajta Amy Winehouse is. „A lehető legkomolyabban kell venni a fenyegetést, a szélsőségesek ugyanis bármire képesek” – nyilatkozta egy szakértő. (Új Szó)

Puha József

2009. 01. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2009. 01. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 01. 19. 18:17
"gin-tonic" 01.19. hfő. 18:14 má' meg hol lazít, hogy azt is "összecsapta" csak nekik egy zenesorra csupán? ;-P

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Amy Winehouse háromszor cikk képei
Amy Winehouse - Amy Winehouse háromszorAmy Winehouse - Amy Winehouse háromszor