Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jim Carrey-nek szerenádozott 50 Cent

50 Cent - Jim Carrey-nek szerenádozott 50 Cent

Jim Carrey szombaton ünnepelte negyvenhetedik születésnapját, és ezalkalomból a feleségével elmentek Utah-ba egy 50 Cent koncertre. A rapper egyből kiszúrta a tömegből egyik kedvenc színészét és felhívta a színpadra, hogy szerenádozzon neki.

Candy Shop

Igazán emlékezetes maradt Jim Carrey 47. születésnapja, pedig a színész semmi extrát nem tervezett a nagy napra, január 17-re. A nálunk múlt héten bemutatott Igenember című film főszereplője fogta a feleségét és elmentek a Utah-állambeli Park City-be, hogy mulassanak egy jót 50 Cent koncertjén. A pár azonban nem sokáig maradt inkognitóban: Fifty ugyanis rögtön kiszúrta őket, és mivel nagy rajongója a színésznek, felhívta a színpadra.

50 Cent - Jim Carrey-nek szerenádozott 50 Cent

A rapper az ’It’s Your Birthday’ című dalt énekelte el Carrey-nek, aki először nagyon meghatódott, aztán pedig bedobott néhány, rá nagyon jellemző tánclépést, amitől egyből extázis tört ki a közönség soraiban. Jim Carrey-nek ezután Paris Hilton, Wesley Snipes és Cuba Gooding Jr. is gratulált, akik szintén ott csápoltak 50 Cent szombati buliján.

Juhász Gergely

2009. 01. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 01. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jim Carrey-nek szerenádozott 50 Cent cikk képei
50 Cent - Jim Carrey-nek szerenádozott 50 Cent50 Cent - Jim Carrey-nek szerenádozott 50 Cent50 Cent - Jim Carrey-nek szerenádozott 50 Cent