Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

10 millió fontos könyvszerződést köthet Britney Spears

Britney Spears - 10 millió fontos könyvszerződést köthet Britney Spears

A „Womanizer” énekesnője a „The Circus: Starring Britney Spears” világturnéjának befejezése után fog nekiveselkedni a mindent kitálaló önéletrajznak.

Circus

A következőket mondta egy, a brit Daily Starnak nyilatkozó forrás: „Rengeteg nem hivatalos önéletrajz jelent meg eddig Britney-ről, de még soha nem egyezett bele, hogy tollba mondja saját verzióját – egészen eddig. És van jónéhány olyat történet a tarsolyában, ami igazi bombaként fog robbanni. Mivel naplót vezet, ezért semmi nem fog kimaradni, kivéve ha úgy akarja. Ha sikerül nyélbe ütni az üzletet, az elkövetkező évtizedben három, vagy akár öt könyvet is megjelentethet – ez lehet a a showbiz valaha volt legjövedelmezőbb könyvszerződése. Britney őszintén fog beszélni arról, hogyan nőtt fel, és arról is, hogy hol siklott félre az élete. Lebilincselő olvasmány lesz.”

Britney Spears - 10 millió fontos könyvszerződést köthet Britney Spears

A tavalyi évben Britney-t sokkolta édesanyja róla megjelent könyve, a „Through the Storm: A Real Story of Fame and a Family in a Tabloid World. Olyan részleteket tárt fel ez a könyv, mint például Britney 13 évesen kezdett inni, 14 évesen vesztette el szüzességét és 15 évesen kezdett el drogozni.

vazze

2009. 01. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

vazze 2009. 01. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

10 millió fontos könyvszerződést köthet Britney Spears cikk képei
Britney Spears - 10 millió fontos könyvszerződést köthet Britney SpearsBritney Spears - 10 millió fontos könyvszerződést köthet Britney SpearsBritney Spears - 10 millió fontos könyvszerződést köthet Britney SpearsBritney Spears - 10 millió fontos könyvszerződést köthet Britney Spears