Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szólóalbumot ad ki a Faithless tagja

Faithless - Szólóalbumot ad ki a Faithless tagja

Szegény Sudha Kheterpal az, aki sosem látszik a Faithless koncerteken, hiszen szó szerint eltűnik a dobok és más csüngő cuccok mögött, amikből elképesztő hangokat tud elővarázsolni. Sudha most egészen új vizekre evez.

God Is A Dj (Live)

Február 23-án jelenik meg Sudha Kheterpal első szólóalbuma ’Leche’ címmel. A hölgynek Istenadta tehetsége van a zenéhez, komoly szerepe van abban, hogy a Faithless ott tart, ahol, ám Sudha valamiért világéletében kerülte a reflektorfényt. Sokan például azt sem tudják, hogy időnként olyan klubokban pörgeti a lemezeket, mint a világhírű Hacienda – merthogy ott is vannak önálló fellépései.

Faithless - Szólóalbumot ad ki a Faithless tagja

Szóval Sudha végre összehozott egy szólóalbumot, amin állítólag mindenki nagyon meg fog lepődni. A hölgy ugyanis műfajok sokaságát vonultatja fel az egy hónap múlva megjelenő korongon, ráadásul a dalszövegekre is nagyon komoly hangsúlyt fektetett. A lemeznek azért minden bizonnyal lesz egy kis Faithless-beütése, hiszen vendégművészként az együttes énekese, Zoe Johnston is közreműködik néhány dalban. Ha lesznek további infók, szólunk!

Juhász Gergely

2009. 01. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 01. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Szólóalbumot ad ki a Faithless tagja cikk képei
Faithless - Szólóalbumot ad ki a Faithless tagjaFaithless - Szólóalbumot ad ki a Faithless tagjaFaithless - Szólóalbumot ad ki a Faithless tagja