Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Hozso DJ lett?

Kozmix - Hozso DJ lett?

Saját produkcióval rukkolt elő Hozso a Kozmix zenekar oszlopos tagja. Hosszas előkészületek után egy új, saját dallal jelentkezett nemrég, melyet a CLS Music jelentetett meg kislemez formájában. A 'Táncolj még' c. dal húzós refrénje és jellegzetes vonós futama egyből megragadja a hallgatót.

Hozso külföldön 'Lorenzo Lamatti' néven jelentetett meg eddig is dalokat és remixeket. Több megjelenés fűződik máris a nevéhez. A friss DJ több hónapon át kereste a megfelelő hangot, míg rátalált Nkya Sonjára - akit még a Megasztár előtti korszakban fedezett fel. A dal nem csak itthon jelenik meg, hanem angol verziója - melyen egy chicagoi énekesnő működött közre - az összes nagy nemzetközi letöltő oldal is átveszi. 'Get up and dance' a dal angol verziójának címe és már több nemzetközi kiadó jelezte licensz igényét.

Hozso a jövőben további house számokkal fog előrukkolni, melyeket laptopos DJ szettjeiben mutat be országszerte az ismert klubokban. Mennyire lesz mindez sikeres? A rajongók majd eldöntik….

2009. 01. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 01. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
mama 2015. 07. 07. 6:33
IMÁDOM))

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Hozso DJ lett? cikk képei
Kozmix - Hozso DJ lett?