Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Take That és Robbie

Take That - A Take That és Robbie

Sosem gondoltam volna, hogy négy „kiöregedett” srác, akikért egykoron, 1990 és 1996 között tinilányok ezrei rajongtak, 2005-ben felnőttként ilyen hatalmas sikerrel tér vissza a zenei életbe: hódít meg új korosztályt, vagy hódítja meg újra egykori, időközben többségében szülővé vált rajongóit.

Az úgynevezett tinicsapatokkal az a legnagyobb baj, hogy hamar kiöregszenek, és elveszítik rajongótáborukat, a gyorsan változó tizenéveseket. Ebből a kategóriából csak a birminghami Duran Duran és a norvég a-ha tudott sikeresen kilépni, felnőttegyüttesként is érvényesülni. Na meg mostanság a manchesteri Take That. Gary Barlow-ék az utóbbi két évben sikert sikerre halmoznak, igaz, szinte csak Nagy- Britanniában.

Take That - A Take That és Robbie

2006 novemberében kiadott Beautiful World című stúdiólemezük a brit zenei piacon 2006 második és 2007 negyedik legvásároltabb hanghordozója. A szigetországban eddig két és fél milliót, világszerte további félmilliót adtak el belőle.

A BRIT Awardson, a legrangosabb brit zenei díjak kiosztóján tavalyelőtt a Patience, tavaly a Shine című dallal a fiúk kapták meg a legjobb brit kislemez díját.

Nagy-Britanniában 2008. október 31-étől ők tartják a leggyorsabban elfogyott belépőjegyek rekordját. Idei nyári brit turnéjuk 600 ezer jegye öt óra alatt kelt el.

Ötödik stúdióalbumuk The Circus címmel december 1-jén került a boltokba. Odahaza egy hónap alatt 1 445 709 példányt értékesítettek belőle. Ezzel 2008-ban Duffy korongja, a március 3-án megjelent Rockferry mögött a második legkelendőbb hanghordozó volt a szigetországban.

Robbie
Robbie Williams 1995-ben intett búcsút társainak, akik egy válogatáslemez erejéig négyesben még folytatták pályafutásukat. Az énekes legutóbbi stúdióalbuma, a Rudebox 2006 októberében látott napvilágot. Szépen fogyott ugyan, de a kritikusok többsége és sok rajongó is alaposan lehúzta, mondván: ez a leggyengébb munkája. Robbie a közelmúltban (újabb) érdekes bejelentéssel szolgált. Honlapjának a csak előfizetők számára elérhető részén (Inner Sanctum, vagyis Belső szentély a neve) azt írta, hogy szívesen visszatérne egykori társaihoz. „Amióta elhagytam a Take Thatet, szeretnék megint együttesben dolgozni. Ez sokkal jobb móka, mint szólóban zenélni. Irigykedve figyelem Garyéket, mennyire jól érzik magukat. Az évek során mindannyian érettebbek lettünk, mára a régi ellentétek eltűntek” – írta. Én nem hiszem, hogy Robbie visszatérne a Take Thatbe; szerintem nem is gondolja komolyan, csak az újságok címlapjára akart kerülni. Az új évezred brit zeneiparának legsikeresebb előadójaként ezt egyszerűen nem teheti meg. A saját karrierjét tenné vele tönkre! (Vasárnap)

Puha József

2009. 01. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2009. 01. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 01. 27. 20:20
Szerintem Robbie a Take Thatet tenné tönkre ha visszatérne, neki karrierje már régóta nincs...
Vendég 2009. 01. 30. 12:27
kíváncsi lennék mi lenne ha újra összeállnának....
Vendég 2009. 02. 24. 18:04
Szerintem 1 koncert erejéig ha a Take That végleg visszavonul abban az esetben jó húzás lenne ha 5-en lépnének fel utoljára együtt hiszen igy volt igazi a Take That!!!!!!! Most viszont jobb igy 4 esben és hogy Robbie egyedűl van mert szerintem szólóban is nagyon sikeres volt/és lesz/!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Take That és Robbie cikk képei
Take That - A Take That és RobbieTake That - A Take That és Robbie