Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Nevet változtat Kanye West

Kanye West - Nevet változtat Kanye West

Kanye West a jövőben Martin ’Louis’ The King Jr. néven szeretne rohangálni, de mentségére legyen mondva, hogy Ő legalább okos indokkal válik meg eddigi nevétől – nem úgy, mint mondjuk Puff Daddy, aki Jennifer Lopezt is megfertőzte a marhaságaival.

Stronger

Nemrég írtam róla, hogy Kanye West hamarosan szögre akasztja a mikrofont, és egy újabb, nagyon komoly bizniszbe vágja a fejszéjét. A sztár ugyanis megkörnyékezte a Louis Vuitton fejeseit Londonban, a luxusmárka tulajdonosai pedig nagyon nagy lehetőséget (meg persze bevételt) látnak a mi hősünkben. Ennek köszönhető, hogy az újabban a paparazzik fényképezőgépével kosárlabdázó sztár hamarosan elhagyja eddigi nevét, és Martin ’Louis’ The King Jr. néven tör be a divatvilágba. A rapper mindezt a saját blogjában kürtölte világgá azután, hogy a párizsi divathéten az általa tervezett cipőket is bemutatták.

Kanye West - Nevet változtat Kanye West

A névváltozatás által először Sean Combs csinált magából komplett idiótát, hiszen először Puff Daddyként írt zenetörténelmet az ’I’ll Be Missing You’ című dalával, aztán P.Diddy-re változtatta a nevét, ebből lett később Diddy, majd pedig nemrég Sean John. A rapmogul egyébként egykori partnerére is ráragasztotta ezt a marhaságot, hiszen Jennifer Lopez a Diddyvel való kapcsolata alatt vedlett át J.Lo-vá, ráadásul zeneileg is elment abba az irányba, amit a kedvese ráerőltetett.

Kanye West - Nevet változtat Kanye West

Na mindegy, a lényeg, hogy Kanye West már csak pár napig létezik, a helyét hamarosan Martin ’Louis’ The King Jr. veszi át. Nagy kár, ha nem fog már olyan zseniális dalokat írni, mint a fenti Stronger.

Juhász Gergely

2009. 01. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 01. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Nevet változtat Kanye West cikk képei
Kanye West - Nevet változtat Kanye WestKanye West - Nevet változtat Kanye WestKanye West - Nevet változtat Kanye WestKanye West - Nevet változtat Kanye West