Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

50 Cent: „Nas-nek vége!”

50 Cent - 50 Cent: „Nas-nek vége!”

50 Cent nemrég egy olyan kijelentést tett, amely alaposan felborzolta a kedélyeket: „Nas karrierjének vége!” Hangzott el a cseppet sem biztató mondat Fiddy szájából. De mi az oka ennek? Csak olvasson tovább!

Az 'In Da Club' előadója ezt a kijelentést azután tette, hogy Nas a legújabb albumán élesen bírálja Fifty-t a 'Queens Get Money' című számában.

„Nas olyan hűvös akár a jég. Nem hallgattam meg teljesen a cédéjét. Egyszerűen nem értem, miről beszél ez az ember” - beszélt 50 az XXL című magazinnak.

„Tényleg nem akarok Nas-ről beszélni. Azt hiszem, ő most pont ott van, ahol az embernek abba kell hagynia a karrierjét. Volt pár csodás pillanata, és nem csinált rossz zenét a múltban, de most már sem a közvéleményt, sem engem nem érdekel.”

50 Cent új albuma előreláthatóan februárban jelenik meg 'Before I Self Destruct' címmel.

Mindehhez hozzá kell tennem, hogy a hír kapcsán a fórumozók többsége azon a véleményen volt, hogy sokkal inkább Fifty-nek kellene letenni a lantot, hisz legutóbbi albuma, a 2007-es Curtis megbukott, 5 milliós eladási-példányszámával jócskán alulmarad a 'The Massacre' 10, és a 'Get Rich Or Die Tryin' 12 milliós eladásától. Főleg, hogy az albumnak egyetlen húzódala volt, a Timbaland és Justin Timberlake-kel közös 'Ayo Technology', melyben Fifty épp hogy egy versszakot énekel...

Luxi

2009. 01. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Luxi 2009. 01. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 02. 01. 16:06
50 the king!!!
Vendég 2009. 04. 25. 6:36
Hat nem hixem mert 50cent a legjobb!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

50 Cent: „Nas-nek vége!” cikk képei
50 Cent - 50 Cent: „Nas-nek vége!”