Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Különleges meglepetés Kasza Tibinek

Crystal - Különleges meglepetés Kasza Tibinek

A Crystal rajongók érdekes módon fogják meglepni a csapat énekesét, Kasza Tibit szülinapja alkalmából. Köztudott, hogy a Crystal kéthetente az Old Man's Music Pub-ban szokott fellépni telt ház előtt. Nos, a február 18-i előadás közben a rajongók tortával lepik meg Kasza Tibit, 31. születésnapja alkalmából. A tehetséges énekes egyébként február 23-án ünnepli szülinapját.

Az együttes 1998-ban alakult, az angolszász popzene hazai úttörőjeként.
Első lemezünk 2000-ben jelent meg Két utazó címmel. A bemutatkozó album rövid időn belül platinalemez lett, valamint a zenekar frontemberét az év zeneszerzőjének választották (Artisjus díj) 2002-ben az RTL KLUB Való Világ című valóságshow-jának a kísérő dalát A lét a tét című dalt is Ők énekelték. (49 pályázó közül választották ki a Crystal dalát). Második lemezük a Fújja el a szél, három hét alatt bearanyozódott, majd egy éven belül platina lett Mindkét album elnyerte az év hazai popalbumának járó Arany zsiráf díjat. Harmadik lemezük a Trilógia (Aranylemez), és erről az albumról a Sosem múlik el dal lett 2005-ben a legjátszottabb magyar rádiós sláger. Negyedik lemezünk : Világok Hangjai: A lemez érdekessége, hogy egy világhírű kórus szólistáival készítettünk el 4 dalt. Abban a stúdióban dolgoztunk ahol a HIM, a NIGHTWISH vagy THE RASMUS is. Crystal jegyzi az ország első 3D grafikájú borítóját. A cd. rövid idő alatt Aranylemez lett. Új lemezük Karácsony címmel jelent meg, melyen karácsonyi slágerek hallhatóak a Crystaltól megszokott igényes és szép dalokkal.

Luxi

2009. 02. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Luxi 2009. 02. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 02. 07. 21:47
H..e a Music.hu ..Tényleg tejetséges,tényleg teltházas,de miről ír össze vissza.. Meg sem történt esemény..
Vendég 2009. 02. 07. 22:03
Hogy lehet valaki Ekkor (f)(a)(s)(z) kalap ,h előre elmondja a meglepetést. Én a cikk íróját legszívesebben fejbelőném.
Vendég 2009. 02. 07. 22:14
Magyar média szégyene a Luxi!!! Crystal valóban teltház elött lép fel és valóban tehtséges. De ha szólunk a médiának,akkor ne előre írja meg! Ja és ha a www.crystalfan.gportal.hu oldalról szednek infót a linket kérem melékelni. Köszi hogy ilyen szemét a média ennyit a cikk írókról.
Vendég 2009. 03. 13. 15:46
Jézus,ez az ürge tehetséges?Akkor gáz van...Csak a bivalyerős meleg levegő jön ki a torkán,abszolút nincs hangja!!És ehhez még hozzájön a nagy arca,hogy mekkora művésznek tartja magát!!Egoista... A plázacica barátnője sem a helyes pofikája miatt van vele,mert neki olyan sincs...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Különleges meglepetés Kasza Tibinek cikk képei
Crystal - Különleges meglepetés Kasza Tibinek