Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Tavasszal folytatódik Ákos jubileumi turnéja

Ákos - Tavasszal folytatódik Ákos jubileumi turnéja

Most már biztos: az őszi teltházas előadások után a 2009-es esztendőben is úton Ákos jubileumi koncertsorozatával. A negyvenéves ikon akusztikus műsora tavasztól újra látható, az első meghirdetett koncertdátumra, az április 25-i budapesti turnényitányra pedig mától már rendelhetők is a jegyek Ákos webáruházából.

Negyven

A tavalyi nagysikerű Ákos 40 címet viselő jubileumi akusztikus koncertsorozat idén is folytatódik! Némiképp felfrissített repertoárral a tavaszi és nyári hónapokban is újra látható a jubileumi akusztikus műsor – immár Ákos 40+1 címmel - , melynek első hivatalos állomását ma hozták nyilvánosságra: április 25-én, szombaton este 20 órai kezdettel a Budapesti Kongresszusi Központ falain belül lép színpadra Ákos és zenekara. A turné teljes terve február közepén fog napvilágot látni, de erre az első dátumra már a mai naptól lehet jegyet rendelni az Ákos hivatalos honlapján – a www.akos.hu oldalon – üzemeltetett webáruházból.

Ákos - Tavasszal folytatódik Ákos jubileumi turnéja

Ákos 2008. áprilisában töltötte be negyvenedik életévét, ezzel párhuzamosan egy másik kerek évfordulót, karrierjének húsz esztendős fennállását is ülte. Ennek kapcsán egy jubileumi akusztikus műsorral állt elő: zongorára áthangszerelt, színházi jellegű, szmokingos előadásokkal lepte meg közönségét. Az őszi hónapokban mindenhol teltházzal – némely vidéki helyszínen dupla teltházakkal - zajlott a jubileumi turné, így nem volt kérdéses, hogy az idei évben is folytatódik a koncertsorozat.

Fotó: Erdélyi Gábor/www.akos.hu

fkriszta

2009. 02. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2009. 02. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 03. 13. 15:04
Ákos tehetséges,csodálatos hangú énekes,zenész.De én még mindíg a Bonanzát tartom pályafutása csúcspontjának,egyszerűen imádtam azokat a fülbemászó dallamokat,erős szövegvilágot! Kár,hogy nem foglalkozik már a BB-jal többet!A szólókarrierje nem annyira érdekes,mondhatni unalmas.De ez csak az én véleményem,hiszen mint a példa is mutatja,rengeteg rajongója van így is.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Tavasszal folytatódik Ákos jubileumi turnéja cikk képei
Ákos - Tavasszal folytatódik Ákos jubileumi turnéjaÁkos - Tavasszal folytatódik Ákos jubileumi turnéja