Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ismét Bush lehet az év gazembere

New Musical Express - Ismét Bush lehet az év gazembere

Február 25-én a londoni Brixton Academyben tartják a New Musical Express című rangos brit zenei szaklap évente megrendezendő díjátadó gáláját – a jelöltek listáját január 26-án hozták nyilvánosságra. Ez az egyik legrangosabb brit (nem csak) zenei elismerés, amit nem a szakma, hanem a közönség, a szaklap olvasói ítélnek oda. A legtöbb nomináció, szám szerint hét az Oasishez köthető.

A Gallagher fivérek együttese megosztja az olvasókat: jelölték a legjobb és a legrosszabb brit zenekar címre is. Noel Gallagher gitáros-énekes az év hőse és a legjobban öltözött férfi díjára esélyes. „Sejtettem, hogy eljön az én időm, egyszer jelölnek a legjobban öltözött férfi címre” – nyilatkozta viccesen Noel.

Alex Turner hat jelöléssel büszkélkedhet – egy részét ő maga, a másikat a The Last Shadow Puppets és az Arctic Monkeys nevű együtteseivel kapta. Az amerikai Tennessee államból származó Kings of Leon nevű rockzenekar négy díjra esélyes.

New Musical Express - Ismét Bush lehet az év gazembere

Az év gazembere címért a két állandó jelölt, George W. Bush – már öt ilyen díj „van a birtokában” – és Gordon Brown is „versenybe száll”, míg az új amerikai elnök, Barack Obama a New Musical Express olvasóitól is bizalmat kapott, az év hőse kategóriában esélyes. (Új Szó)

Puha József

2009. 02. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2009. 02. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ismét Bush lehet az év gazembere cikk képei
New Musical Express - Ismét Bush lehet az év gazembereNew Musical Express - Ismét Bush lehet az év gazembere