Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jamaicára költözik Amy Winehouse

Amy Winehouse - Jamaicára költözik Amy Winehouse

Legalábbis ideiglenesen. A már december óta St Lucia szigetén tartozkodó énekesnő itt próbálja drogproblémáit levedleni, távol tartva magát a londoni élet „rossz hatásaitól”. Egyúttal a reggae legendás alakjának, Bob Marley-nak szülőhazájában készül soron következő, harmadik albumára.

Egy forrás a következőket nyilatkozta: „Amy soha nem érezte még ilyen jól magát, mint most St Lucia-n, azt kívánja hogy soha ne érjen véget. Sokkal jobban is néz ki és aggódik amiatt, hogy Londonba újra rossz társaságba keveredik majd. Az új albumának nagy részét már megírta és szólt a főnökeinek, hogy Jamaicán akarja felvenni az egészet.”

Amy lemezkiadója, az Island Records boldogan rábólintott az énekesnő kérésére, viszont picit aggasztja őket, hogy milyen könnyű droghoz jutni az országban. „Egészen addig minden igényét kiszolgálják, amíg gyógyulgat és rendesen dolgozik.”

vazze

2009. 02. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

vazze 2009. 02. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 03. 13. 16:13
Undormány ez a fészek állandóan a fején.És erről az amatőr szintű szemkihúzásról is leszokhatna.Amikor pedig a fején van egy sál,akkor simán takarítónőnek néz ki. Úgy rusnya,ahogy van! Csak a hangja jó.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jamaicára költözik Amy Winehouse cikk képei
Amy Winehouse - Jamaicára költözik Amy WinehouseAmy Winehouse - Jamaicára költözik Amy Winehouse