Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Február 10-én érkezik Lily Allen új albuma

Lily Allen - Február 10-én érkezik Lily Allen új albuma

„It’s Not Me, It’s You” néven futó albumával kapcsolatban rögtön kettő friss hírrel is szolgálhatunk. Az egyik szerint ingyenes az album. A másik szerint pedig olcsó lesz. Hogyan lehetséges ez a tér-idő kontinuum szabályait betartva? Olvasson tovább és megtudja.

Ez lesz az énekesnő második albuma, érdekessége, hogy két stúdióban, az angliai Costwoldsban és a Los Angeles-i Eagle Rockban vettél fel a számokat. Az albumon található mind a 12 szám Lily tollából származik, producere pedig a már az első album három számán is vele dolgozó Greg Kurstin volt.

A bevezetőre visszatérve. Jó hírünk van, az album ingyenesen meghallgatható az énekesnő MySpace oldalán (link lent található)! Ehhez nem kell regisztrálni sem, elég egy szélessávú kapcsolat és máris széles mosollyal élvezkedhetnek a Lily Allen rajongók. Meg kell jegyezni, az énekesnő remekül fel tudja használni a digitális kor vivmányait saját maga népszerűsítésére, első demofelvételeit is feltette ide még 2005 novemberében.

Lily Allen - Február 10-én érkezik Lily Allen új albuma

Olcsónak pedig tényleg olcsó lesz - legalábbis az első héten - azok számára, akik megtapizni is szeretnék Lily-t (CD formájában). A MySpace Music és Amazon.com-al karöltve ugyanis február 10-től 16-ig a szokásos 10-20 dolláros ár helyett, mindössze 3.99-ért hazavihetjük majd a kisasszonyt.

Jó hírrel szolgálhatunk az énekesnő kukkolói és a már távoltartási végzéssel rendelkező rajongói számára is, Lily regisztrált magát a Twitteren is, így már szinte percre pontosan követhetjük az énekesnő mindennapjait.

vazze

2009. 02. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

vazze 2009. 02. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 02. 07. 19:12
semmi.... nulla a lemez, a csajszi pedig egy kis senki....
Vendég 2009. 03. 13. 16:10
Osztom a véleményt,jellegtelen számok,és a nőci is szürke egér.Senki nem mondaná meg róla hogy énekes és valszeg az utcán sem ismeri föl senki...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Február 10-én érkezik Lily Allen új albuma cikk képei
Lily Allen - Február 10-én érkezik Lily Allen új albumaLily Allen - Február 10-én érkezik Lily Allen új albuma