Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szombati klippremierek: Kelly Clarkson és Leona Lewis

Klippremier - Szombati klippremierek: Kelly Clarkson és Leona Lewis

A visszatérő American Idol-győztes Kelly Clarkson és az X-Factor-nyertes Leona Lewis is új videóval jelentkezett a közelmúltban.

Ms. Clarkson a régi koncepciót hozza, csak úgy, mint Lewis kisasszony. A már korábban bevált rockos hangzás nagyon fekszik Kellynek, pontosan úgy, ahogy Leonának a lassú balladák.

Kelly Clarkson: My Life Would Suck Without You

Már a cím is figyelemfelkeltő az első American Idol nyertesének új dalában. (Csak úgy, mint Katy Perry 'I Kissed a Girl'-jének esetében, ráadásul a stílus is hasonló) Nem csak hosszúsága, hanem jelentése miatt is mondom ezt. Mindenki fordítsa le magának ezt a hat szót, biztosan nem lesz nehezére senkinek sem. A videóval az az alapvető baj hogy tulajdonképpen semmi különleges nincs benne. Nézésekor azt vártam, hogy mikor jár már le az a 3 perc, 31 másodperc. Bár elég helyszínt felhasználtak a forgatáskor (játszótér, ház, autó, miegymás), mégsem érzem azt, hogy ez egy érdekes klip lenne. Maga Kelly sem nyűgöz le, az összes korábbi videójában vonzóbbnak tűnt. Főleg a szeme alól hiányolok egy kis festéket.

Klippremier - Szombati klippremierek: Kelly Clarkson és Leona Lewis

10/6

Leona Lewis: I Will Be

A rendkívül sikeres 'Spirit' című albumáról ez a következő kislemeze Leonának. Már ami Amerikát és Kanadát illeti, nekünk be kell érnünk a Snow Patrol-féle Run-nal, ami nem is baj. A klip egy autóban kezdődik, ahol Leona egy férfivel, névszerint a Pletykafészek sztárjával, Chace Crawford-dal veszekszik éppen. Abszolút az autók körül forog az egész történet: amikor az énekesnő rajta ül, a refrénnél bekapcsolódnak a fényszórók. Később autók között sétál, majd lépcsőn megy fel, végül rendőrök elől menekül (a jelenet talán jobban illett volna a 'Run' klipjébe) – mindeközben persze énekel. Tetszik a videó sötét stílusa, a már említett fényszórós rész és Leona maga is, aki akárcsak korábbi klipjeiben, itt is elragadóan néz ki.

10/10

Luxi

2009. 02. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Luxi 2009. 02. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 02. 26. 21:19
hát ez hülyeség:S leona fö:S nagyon érdekes egy klipp még az is izgalmasabb mikor nagyapám horkolva alszik inkább lett volna az a klippje:S

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Szombati klippremierek: Kelly Clarkson és Leona Lewis cikk képei
Klippremier - Szombati klippremierek: Kelly Clarkson és Leona LewisKlippremier - Szombati klippremierek: Kelly Clarkson és Leona Lewis