Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Hétfő este csap össze Diddy és Horatio

Diddy - Hétfő este csap össze Diddy és Horatio

Amerikában hétfő este debütál a CSI Miami című sorozatban napjaink egyik legjobban kereső fekete zenésze, Diddy. A rapper rendkívül élvezte a forgatást, különösen filmbéli ellenfelével, Horatio Caine-nel barátkozott össze.

Diddy On CSI:Miami

Korábban már beszámoltunk róla, hogy hamarosan Diddy is feltűnik a CSI Miami című sikersorozatban. A rapper két egymást követő epizódban is szerepet kapott, ezek közül az első február 9-én, hétfő este kerül adásba Amerikában. Diddy egy Attorney Derek Powell nevű ügyészt fog alakítani, aki a gyanú szerint érintett egy gyilkosság eltusolásában.

A zenész egyébként nagyon élvezte a forgatást: szó szerint el volt ájulva attól, hogy mennyire profin és szervezetten folyik a munka, és különösen annak örült, hogy a szereplők nagyon kedvesen fogadták. A felvételek alatt főleg David Caruso volt a segítségére, aki rengeteg hasznos tanáccsal látta el. Megszereztünk egy jelenetet a hétfői epizódból, tessék jól megnézni!

Juhász Gergely

2009. 02. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 02. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Hétfő este csap össze Diddy és Horatio cikk képei
Diddy - Hétfő este csap össze Diddy és HoratioDiddy - Hétfő este csap össze Diddy és HoratioDiddy - Hétfő este csap össze Diddy és Horatio