Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Snoop Dogg lelépett

Snoop Dogg - Snoop Dogg lelépett

A hét elején két nagy hír kavarta fel a rap-szcénát: az egyik, hogy Chris Brown állítólag megütötte Rihannát, de ezzel nem foglalkozunk, mert aki ekkora paraszt, az nem érdemli meg, hogy írjunk róla. Inkább azzal törődünk, hogy Snoop Dogg otthagyta eddigi kiadóját.

Gin & Juice

Snopp Dogg bejelentette, hogy nem fog több lemezt kiadni jelenlegi kiadójánál, az Interscope Recordsnál. A rapper nem indokolta meg a szakítást, és egyelőre azt sem lehet tudni, hogy a nagykutya melyik istállónál folytatja pályafutását.

Snoopy és a lemezkiadók kapcsolata egyébként kábé olyan, mint Jockey és Samantha kapcsolata a Dallasban: tele van balhékkal, valamint nagy vitákkal és kibékülésekkel. A sztár a Death Row-nál adta ki első három albumát, aztán átigazolt a No Limit Recordshoz szintén három korong erejéig. Ezután az EMI következett, majd hősünk visszatért az Interscope-hoz, amely több szállal kapcsolódik eredeti kiadójához, a Death Row-hoz.

Snoop Dogg - Snoop Dogg lelépett

A rapper tavaly itt jelentette meg legutóbbi, immár kilencedik albumát, a tizedik nagylemeze valamelyik másik istálló gondozásában kerül majd a boltokba.

Chris Brownnal kapcsolatban pedig zárójelben azért megjegyezzük, hogy a Grammy-díjátadó előtt nemcsak megverte, hanem állítólag fegyverrel meg is fenyegette Rihannát, amiért akár 9 évet is kaphat.

Juhász Gergely

2009. 02. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 02. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Snoop Dogg lelépett cikk képei
Snoop Dogg - Snoop Dogg lelépettSnoop Dogg - Snoop Dogg lelépettSnoop Dogg - Snoop Dogg lelépettSnoop Dogg - Snoop Dogg lelépett