Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Augusztus 22-én lép fel Budapesten Madonna

Madonna - Augusztus 22-én lép fel Budapesten Madonna

Most már biztos, augusztus 22-én Budapestre jön a pop nagyasszonya, Madonna. Az énekesnő egyedülálló módon, a Kincsem Parkban ad koncertet. A jegyértékesítés febr. 20-tól indul.

Több évtizedes várakozás után végre hazánkba is ellátogat turnéjával Madonna! Most már hivatalos, a Sticky and Sweet Tour 2009-es etapjában augusztus 22-én ad Budapesten koncertet a popdíva. A koncert helyszínéül a szervező, Live Nation a pesti lóversenypályát, a Kincsem Parkot jelölte meg, vélhetően a nagyobb koncertlátogatószám miatt. A jegyek értékesítése február 20-án indul el, 15 ezer és 35 ezer forint közötti árakon, bár aki a legjobb VIP helyekre vágyik, annak 110 ezer forintot kell fizetnie egy belépőért. A VIP jegyért nemcsak a színpadhoz legközelebbi helyeket lehet megszerezni, hanem a jegy árában egy állófogadás és egy belső parkoló helye is benne foglaltatik. Állítólag a jegyüzérek kiszűrése végett egy limitet fognak alkalmazni a szervezők, így egy adott ember csak korlátozott számú, azaz 6 db belépőt vásárolhat. Sőt arra is érdemes odafigyelni annak, aki nem szeretne az eseményről lemaradni – tanulva az AC/DC koncert jegyeinek értékesítéséből -, hogy inkább a jegypénztárakat válassza, mivel várhatóan a ticketpro oldala nem sokáig fogja bírni a terhelést.

A Sticky and Sweet Turné idei felvonása során egyébként sok olyan országba látogat el Madonna, ahol még eddig nem adott koncertet, főként a kelet-európai régiót beutazva. Budapesten kívül fellép Varsóban, Ljubljanában, Szófiában a bejáratott nyugat-európai nagyvárosok mellett.

fkriszta

2009. 02. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2009. 02. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 02. 12. 18:27
na végreeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég 2009. 02. 16. 18:14
Csé erre is elmegy bißtos... ;-P
Vendég 2009. 06. 15. 18:47
Az augusztus 22-i budapesti Madonna koncertre eladó egy eredeti, sértetlen SILVER jegy. További részletekért írj a madonnasilver@citromail.hu címre.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Augusztus 22-én lép fel Budapesten Madonna cikk képei
Madonna - Augusztus 22-én lép fel Budapesten Madonna