Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bombaformában van Eminem

Eminem - Bombaformában van Eminem

A visszatérő rapper új, még meg nem jelent Relapse című albumának első száma szinte bombaként robbant be a köztudatba. A „Crack A Bottle” az új számok nyitóhetének valaha volt legnagyobb online eladását produkálta.

A mű jelenleg a Billboard Hot 100-as listájának a csúcsáról tekint le 418 ezer fizetett letöltéssel. Ugyanakkor az összeladások tekintetében még csak a harmadik helyen áll Lady GaGa „Just Dance” (419 ezer) és Flo Rida „Low” (467 ezer) című számai mögött. Nem kell hozzá nagy jóstehetség hogy megállapítsuk, hamarosan őket is lenyomja majd.

Az előző rekordot eddig T.I. és Rihanna közös produkciója, a „Live Your Life” tartotta egy laza 335 ezres online eladással az első héten. Úgy látszik minden idők legfeketébb fehér rappere elég magasra tette a mércét a jövőbeni pályázók számára, egy kalappal nekik.

Az album munkálatai 50 Cent egy korábbi nyilatkozata szerint mostanra már el kellett, hogy készüljenek, úgyhogy gyakorlatilag bármelyik pillanatban bejelenthetik az album piacra kerülési dátumát is.

vazze

2009. 02. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

vazze 2009. 02. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 04. 27. 14:52
LOL
Vendég 2009. 07. 13. 17:33
szerintem király

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Bombaformában van Eminem cikk képei
Eminem - Bombaformában van Eminem