Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Áprilisban érkezik Ciara új albuma

Ciara - Áprilisban érkezik Ciara új albuma

Eredetileg tavalyra várták érkezését, idén április 7-én érkezik az R&B énekesnő új albuma Fantasy Ride címmel. Azt hiszem tavasz tájékán senki nem fog zokon venni egy kis érzéki R&B-t, főleg ha ilyen szép csomagolásba van zárva.

Never Ever

Az albumról egyébként már több szám is kikerült / megjelent, mint például a Ludacris-el közös „High Price” vagy a T-Pain-el közös „Go Girl”. Legújabb Young Jeezy-vel közös „Never Ever” című száma pedig már klip formájában is megtekinthető alább.

Mindemellett az énekesnő elkezdett a zene világán kívülre is terjeszkedni, nem is olyan rég írt alá szerződést a Wilhelmina Models modellügynökséggel. Ezzel kapcsolatban legfrisebb hírünk, hogy decemberben állítólag a Victoria’s Secret is szerződtette, így hamarosan a cég igen szűkre szabott, de annál izlésesebb egyenruháiban is szerencsénk lehet látni a kifutón.

vazze

2009. 02. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

vazze 2009. 02. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Áprilisban érkezik Ciara új albuma cikk képei
Ciara - Áprilisban érkezik Ciara új albumaCiara - Áprilisban érkezik Ciara új albumaCiara - Áprilisban érkezik Ciara új albumaCiara - Áprilisban érkezik Ciara új albuma