Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

3.5 millio fontos lemezszerződést írt alá Alexandra Burke

Alexandra Burke - 3.5 millio fontos lemezszerződést írt alá Alexandra Burke

Az angol X-Factor győztesét a Sony egyik leányvállalata, az Epic szerződtette le, egyből 5 albumra. Az énekesnőt karácsonyi „Hallelujah” című slágerének sikere után kereste meg az amerikai kiadó.

Hallelujah - Live

Alexandra a jövő hónapban találkozik a zenemogul Simon Cowell-el, akivel közösen tervezik meg útjukat egy Leona Lewis-hoz hasonló globális siker felé. Egy bennfentes a következőt nyilatkozta ezzel kapcsolatban. „Az Epic úgy gondolja, hogy Alexandra képes lesz Leona nyomdokaiba lépni. Az amerikai piac imádja az erős hangú nőket – és Alexandrának aztán tényleg az van. Ha Leona sikereinek közelébe tud érni, akkor már sikeres lesz”.

Alexandra Burke - 3.5 millio fontos lemezszerződést írt alá Alexandra Burke

Alexandra albuma novemberre van beütemezve Angliába, és a jövő év elejére az Egyesült Államokba. Jelenleg éppen a BRIT Awards-ra készül, ugyanis jelölték a legjobb a Legjobb Brit Dal díjra. „Szorítok a díjért. Annyira megtisztelve érzem magam ezzel a jelöléssel, így a pályám legelején. Minden olyan gyorsan történik.”

vazze

2009. 02. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

vazze 2009. 02. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 02. 13. 17:37
szntem egy tehetséges nő
Vendég 2011. 07. 01. 11:20
Hallgasd meg, s egyszerűen imádni fogod. Ma ez történt velem. Ha csak szalmaláng is lesz az énekes karrierje, akkor is fantasztikus amit eddig láttam, hallottam tőle.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

3.5 millio fontos lemezszerződést írt alá Alexandra Burke cikk képei
Alexandra Burke - 3.5 millio fontos lemezszerződést írt alá Alexandra BurkeAlexandra Burke - 3.5 millio fontos lemezszerződést írt alá Alexandra Burke