Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Coldplay: 462 millió egyetlen fellépésért

Coldplay - Coldplay: 462 millió egyetlen fellépésért

Chris Martinékkal évek óta tárgyalnak a legnagyobb Dubai koncertszervezők, hiszen a Coldplaynek hatalmas rajongótábora van az Egyesült Arab Emirátusokban. A zenekar beadta a derekát: nyáron 462 millió Ft-ot fognak keresni egyetlen fellépéssel.

Clocks

A Coldplay sem tudott ellenállni az Egyesült Arab Emirátusoknak, ahol a legsikeresebb zenekarok elképesztő gázsit kapnak egy-egy élő fellépésért. Chris Martin menedzsmentje a napokban egy 2 millió dolláros, azaz több, mint 462 millió Ft-os szerződést írt alá a Dubai Emirates Palace-szel, ahol a tervek szerint a világ körüli turnéjuk után, idén augusztusban fognak koncertezni. Ez lesz a Coldplay első közel-keleti fellépése, várhatóan 15 ezer fanatikus ottani rajongó előtt játszanak majd Dubaiban.

Nem ők lesznek az egyetlenek, akik a nyár végén az Emirates Palace-ben zenélnek: a luxusszálloda már a Bon Jovival, Justin Timberlake-kel, Shakirával, Christina Aguilera-val és Elton Johnnal is megállapodott.

Juhász Gergely

2009. 02. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 02. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 02. 24. 18:24
Csé is ezt monGYa, igaz? MMR, Lendva, "Sztárfigyuli"... ;-P

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Coldplay: 462 millió egyetlen fellépésért cikk képei
Coldplay - Coldplay: 462 millió egyetlen fellépésértColdplay - Coldplay: 462 millió egyetlen fellépésértColdplay - Coldplay: 462 millió egyetlen fellépésért