Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Klippremierek: T.I. & Justin Timberlake + Enrique & Ciara

Klippremier - Klippremierek: T.I. & Justin Timberlake + Enrique & Ciara

Két kiváló duett klipje jelent meg a napokban. A sikerei csúcsán lévő T.I. tudja, mitől döglik a légy, hisz hogy ne felejtsék el gyorsan, a Justin Timberlake-kel közös Dead & Gone című számát klipesítette meg. Enrique Iglesias pedig a már jól bevált romantikus latin bika bőrébe bújt, s jól összekap Ciarával a Takin' Back My Love klipjében.

T.I. feat. Justin Timberlake – Dead & Gone

A szabad ég alatt forgatott klipben az égvilágon nincs semmi különös. A borús égen és a vélhetően több millió dolláros kocsin kívül nem sok minden szerepel a videóban. A rapbetétek nagyrészt a járműnél zajlanak, majd T.I. unalmas motyogását végre felváltja a refrén, Justin előadásában. Mint egy falat kenyér, annyira kell már ez az 1. perc 46. másodpercénél. A zongoránál ülő Justin egészen jó munkát végzett, hisz az egész számot ő viszi a refrénnel, plusz az átvezetéssel, nem pedig T.I. a kimondhatatlanul érdektelen rappelésével. A klip nem elég komor hangulatú, hiába a borús ég, és egy kis tűz, ennél azért többet vártam.

Klippremier - Klippremierek: T.I. & Justin Timberlake + Enrique & Ciara

10/6

Enrique Iglesias feat. Ciara – Takin' Back My Love

Egy bájos szerelmi történet a latin szívtipró és az atlantai Rn'B-hercegnő, Ciara előadásában. Van itt minden: törés-zúzás, veszekedés, tánc, tapizás a végén pedig az elmaradhatatlan csók. A civakodó pár igazán kitesz magáért: a fél lakást lerombolják, Ciara a közeli medencébe hajítja Enrique cuccait, majd festékkel önti le luxusautóját. Rettentően tetszik a klip színvilága, a helyszín, és nem utolsósorban az, ahogyan a tárgyak törését bemutatják. Nem beszélve Ciara elképesztő dögösségéről, amely nem most jelenik meg először. Remélhetőleg nem is utoljára. A szexuálisan túlfűtött klipet egyébként az a Ray Kay rendezte, aki már olyan szupersztárokkal dolgozott együtt, mint Lady Gaga, Beyoncé vagy Snoop Dogg.

10/10

Luxi

2009. 02. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Luxi 2009. 02. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 02. 21. 17:06
Nekem nagyon bejön a Dead & Gone!
Vendég 2009. 02. 21. 19:55
ne szóld le T.I.-t majd ha te tudsz ilyen igényes zenét csinálni és mellesleg rappelni is akkor majd írogathatsz ilyen stílusban, de addig jó lenne ha mellőznéd!!!
Vendég 2009. 02. 21. 20:55
Szerintem sem kéne leszólnod...Mi az, hogy unalmas motyogás? Attól, hogy nem szereted a rapzenét, még nem kéne oltogatni... Amúgy meg én úgy éreztem a zene hallgatása közben, hogy Justin kicsit már sok. Viszont a klip kifejezetten tetszett, "elég komor".
Vendég 2009. 02. 21. 21:07
Ha egyszer nem tetszik neki, akkor miért írná azt, hogy tetszik????

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Klippremierek: T.I. & Justin Timberlake + Enrique & Ciara cikk képei
Klippremier - Klippremierek: T.I. & Justin Timberlake + Enrique & CiaraKlippremier - Klippremierek: T.I. & Justin Timberlake + Enrique & Ciara