Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

P!nk Magyarországra jön!

Pink - P!nk Magyarországra jön!

Az idei év különlegesnek számít a magyarországi koncertek terén, hiszen több pop ikon, köztük Madonna és Beyoncé is tiszteletét teszi kis országunkban. AC/DC, a rock egyik kiemelkedő úttörője márciusban látogatja meg magyar rajongóit, a musical kedvelőket pedig az ABBA dalaira íródott Mamma Mia! fogja elkápráztatni. Mindezek mellett a többszörös platinalemezes, Grammy díjas P!nk március 24-én fergeteges koncertet ad a Papp László Budapest Sportarénában.

A neves énekes február 26-án Belgiumból indult turnéra, hogy legújabb, sorban az ötödik stúdióalbumát, a Funhouse-t népszerűsítse. A turné - mely egyébként az Egyesült Királyságban fejeződik be, a tervek szerint május elején –állomásai között szerepel a Papp László Budapest Sportaréna is. P!nk üzent is rajongóinak: „Nagyon várom, hogy újra turnézhassak. A Funhouse turné körül járnak a gondolataim. Már alig várom!”

Pink - P!nk Magyarországra jön!

Alicia Moore (az énekes eredeti nevén) előző koncertsorozata, mely az I’m Not Dead Tour címet viselte 56 arénakoncertet és 43 fesztiválfellépést tartalmazott, mely rajongóinak egy biztos megerősítés, hogy a budapesti koncertről sem fog senki savanyú szájízzel távozni. Eddigi koncertjein különleges színpadi elemekkel fokozták a hangulatot, P!nk pedig „akrobata” mutatványokkal vette le a lábáról teltházas közönségét.

P!nk az ezredfordulós debütálása óta mindig megtalálható a slágerlistákon. Azonban a sikerhez vezető út sosem könnyű. Tiniként skateboardos punk lett, nem járt iskolába, ehelyett a Pizza Hut- nál, a McDonald’s-nál, és különböző benzinkutaknál vállalt munkát. Sosem tartott sokáig, hogy valamilyen indokkal kirúghassák. „Ha már tiniként Janis Joplint, Hendrixet valamint Nirvanát hallgatsz, akkor nem tudsz a parancsoknak engedelmeskedni.”- monda az énekes. Nem sokkal később édesapja lett a példaképe, aki visszaterelte a normál életbe. Innentől kezdve a cél a csillagos ég volt.

Az amerikai sztár világszerte 22 millió eladott lemezzel büszkélkedhet. „A legjobb, ami az elmúlt években történt velem, az az, amikor egy 45 éves asszony és a lánya autogramot kértek, s a furcsa az volt, hogy nem a fiatalnak kellett. Nem fantasztikus ez valahol?” Mi sem bizonyítja jobban, hogy kortól és nemtől függetlenül élvezhetjük P!nk dalait.

Aréna Klub

sesyle

2009. 02. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

sesyle 2009. 02. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 02. 28. 9:25
Alig várjuk, jeeeeeee!
Vendég 2009. 02. 28. 18:48
hol lehet jegyet venni?!
Vendég 2009. 03. 03. 18:50
18:49 sztárfigyusz KÉSVE!?! 3. tétel csak itt!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

P!nk Magyarországra jön! cikk képei
Pink - P!nk Magyarországra jön!Pink - P!nk Magyarországra jön!