Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A szétvert Rihanna visszatért Chris Brown-hoz - durva fotóval!

Rihanna - A szétvert Rihanna visszatért Chris Brown-hoz - durva fotóval!

A People.com ma értesült arról, hogy a közel három héttel ezelőtti véres dráma áldozata, Rihanna megbocsátott kedvesének, a szintén énekes Chris Brown-nak, s újra együtt vannak.

„Kérlek, ne kövesd el ugyanazt a hibát, mint én. Ha hagyod, hogy a szíved vezessen, akkor nagy bajba sodrod magad” - tanácsolta pár napja Whitney Houston Rihannának az eset kapcsán. A legendás énekesnő ugyanezt átélte már egyszer, egy másik Brownnal, konkrétan Bobby Brown-nal.

Rihanna viszont úgy tűnik, hogy nagyon szerelmes, hisz egy magát meg nem nevező forrás a People.com-nak azt állította, hogy a pár ismét együtt van. Az Umbrella énekesnője és Chris jelenleg P. Diddy egyik Miami Beach-i házában tartózkodik. A forrás hozzátette: „Miközben Chris a történteken elmélkedik és gondolkodik, rettentő boldog, hogy egy olyan nővel van, akit szeret”.

Rihanna - A szétvert Rihanna visszatért Chris Brown-hoz - durva fotóval!

Kiderült, hogy Chris Brown egy héttel ezelőtt felhívta Rihannát, aki 21. születésnapját ünnepelte. „Felhívta és boldog szülinapot kívánt neki. Ismét kommunikáltak. Ez kölcsönös volt” - árulta el egy közeli hozzátartozó.

Chris Brown jól ellátta a csodás hangú énekesnő baját azon a február 8-i napon. Ez a mellékelt képen is jól látható, melyet a rendőrség készített a bűncselekmény után nem sokkal. A támadó énekesnek egyelőre csak priusza van a Los Angeles-i rendőrségnél, eddig még nem adták az ügyet az államügyész kezébe. Szakértők szerint a per elkerülhetetlen, csakúgy, mint Chris Brown karrierjének hanyatlása...

Luxi

2009. 02. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Luxi 2009. 02. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 03. 01. 10:36
Én most nagyot csalódtam Rihanna-ban! nagyon buta szegényke!:(
Vendég 2009. 03. 01. 18:38
Szánalmas mit ne mondjak.... tiszta britni.
Vendég 2009. 03. 01. 18:48
még rosszabb mint a britni,,, de ezek a kis senkik valszeg nem is érdemelnek mást, nyilván előtte ők húzták ki a gyufát, méghozzá nem akárhogy ha ezt kapták a "nagy szerelemtől". buták, sötétek annyira hogy azt már az éjszaka is megirigyelhetné mindenki azt kapja ami jár neki
Vendég 2009. 03. 02. 16:16
nagyon sajnálom Ririt de ha visszafogadta akkor már úgyis mindegy de aha még egyszer megveri akkor azt már nem sajnálom (márpedig aki egyszer megtette többször is megfogja tenni)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

A szétvert Rihanna visszatért Chris Brown-hoz - durva fotóval! cikk képei
Rihanna - A szétvert Rihanna visszatért Chris Brown-hoz - durva fotóval!Rihanna - A szétvert Rihanna visszatért Chris Brown-hoz - durva fotóval!