Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A The Moog legújabb slágere bemutatkozik!

The Moog - A The Moog legújabb slágere bemutatkozik!

A The Moog rövidesen megjelenteti második nagylemezét, ami április végén Razzmatazz Orfeum címmel lesz kapható a boltokban. A Corvintető nagytermében március 6-án, pénteken bemutatásra kerül az albumot beharangozó dal, a „You Raised A Vampire” videóklipje.

A koncerten lehet majd megvásárolni a kislemezt, méghozzá az újra virágkorát élő hanghordozón, bakelitlemezen. A fekete korong B oldalán egy exkluzív dal is helyett kapott: a The Moog a legendás Bauhaus zenekar egyik ismert dalát (Passion Of Lovers) dolgozta fel, sőt mi több a zenekar egykori basszusgitárosa, David J is szerepel a felvételen. A zenész a The Moog legutóbbi los angelesi koncertjén ismerkedett meg a zenekarral, amelyet követően nagy lelkesedéssel vett részt a Bauhaus szám felvételén. A bakelit lemez érdekessége a borító: a fiatal amerikai grafikus-karikaturista Gris Grimly rajza szerepel majd a frontoldalon, akivel rövidesen Guillermo Del Toro (Hellboy, Blade 2) készít majd filmet Grimly Pinokkió átdolgozása alapján.

The Moog - A The Moog legújabb slágere bemutatkozik!

A Razzmatazz Orfeum címet viselő, második nagylemez dalait Seattle-ben Geoff Ott producer (QOTSA, Alice In Chains, Pearl Jam) bábáskodása mellett rögzítettek. Azonban a magyar megjelenés előtt rövid USA-beli látogatás következik, mely során a zenekar visszatér többek között Austin-ba, a nagymúltú SXSW fesztiválra, ahol 2007-ben már felléptek. A nyúlfarknyi amerikai kiruccanást idén még egy újabb, hosszabb turné követi majd, valamint egy európai klubturné is szerepel a tervek között.

stanley

2009. 03. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

stanley 2009. 03. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A The Moog legújabb slágere bemutatkozik! cikk képei
The Moog - A The Moog legújabb slágere bemutatkozik!The Moog - A The Moog legújabb slágere bemutatkozik!