Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Egymás ellen verseng a két Megasztár győztes

Rúzsa Magdolna - Egymás ellen verseng a két Megasztár győztes

Tóth Vera érzelmes, selymes hangjával, míg Rúzsa Magdi erőteljes, jellegzetes megszólalásával lett a közönsége kedvence. A két év hangja most először méri össze tudását. Vera és Magdi is esélyes a Women of the year legjobb énekesnői díjára.

Idén első alkalommal rendezik meg hazánkban is a New Yorkban és Londonban a legnagyobb sztárokat felvonultató GLAMOUR Women of the Year díjátadót. Március 19-én az is kiderül, hogy ki hazánk legjobb énekesnője. A jelöltek között van mindkét női Megasztár: Tóth Vera és Rúzsa Magdi is.

„Baráti viszonyban vagyunk Magdival, sokszor bulizunk együtt és rengeteget beszélgetünk. Egy korosztály vagyunk és mindketten a zenéért élünk, éppen ezért nagyon jól megértjük egymást..” – mondja az első Megasztár győztes. – „Én nem tudok szakmabelire féltékeny lenni, annyira más karakter mindenki hangilag is. A jelölteket nézve is nehéz lenne választani. Zséda érdemelné meg a díjat az alapján, hogy mennyi ideje van a szakmában és mit tett le ez alatt, de én mégis a testvéremnek, Gabinak és Magdinak szurkolok. Az ő hangjuk, dalaik érintenek meg leginkább.” – tette hozzá Tóth Vera.

Rúzsa Magdolna - Egymás ellen verseng a két Megasztár győztes

Magdi is osztja Vera véleményét. „A Megasztárosok között mindig is volt egy összetartás, éppen ezért Verával sincs köztünk semmilyen ellentét. Nagyon jókat szoktunk együtt röhögni.” – vallotta be Rúzsa Magdi. – „Én nem csak a saját jelöltségemre vagyok büszke, hanem arra is, hogy mellettem két másik vajdasági lány is ott van a legjobb énekesnők között. A díjátadót nagyon várom, már készülök rá.” – árulta el az énekesnő.

2009. 03. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 03. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 03. 10. 18:25
Csé és a "sztárfigyuli"... ;-P ez annyira új (mai), hogy a gugli nem is dobja még! ;-P a kolléganőjének új a kocsija, vagy csak új a rendszáma?? nem láttam még közelről, sajnos(?). ;-/
Vendég 2009. 03. 10. 18:26
boldogtalan? ;-O ;-))) ja, ez má' nem új itt! csak bevágtam az ezelőtti szövegemet, sorry. ;-P

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Egymás ellen verseng a két Megasztár győztes cikk képei
Rúzsa Magdolna - Egymás ellen verseng a két Megasztár győztesRúzsa Magdolna - Egymás ellen verseng a két Megasztár győztes