Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Cultus a Wigwamban!

The Cult - Cultus a Wigwamban!

Április 10-én a Wigwamban ünnepli ötödik születésnapját a Cultus zenekar! Az eseményt még meghittebbé és hangulatosabbá teszi, hogy a The Cult ebben az évben ünnepli fennállásának 25. évfordulóját

Egyik alapművük, a “Sonic Temple” című lemez pedig kereken húsz évvel ezelőtt látott napvilágot. A magyar tribute csapat erről az albumról játssza a legtöbb dalt az est folyamán olyan vendégekkel, mint a régi tagok közül Csepi Berti (Future Millionaires), Vincze Zoli (Snake Heart), Vörös Gábor (Ganxta Zolee és a Kartel, Piramis Plusz) sztárvendégekkel: Zana Zoli (Sex Action), Mátyás Attila (F.O. System), Csipa és Endi (Hooligans). Felcsendül majd az Edie, Ciao Baby, a Fire Woman, a Rain és a Wild Flower is.

The Cult - Cultus a Wigwamban!

A zenekar tagjai: György Balázs (dobok), Kató Csaba (gitár), Soltész Tomi (basszusgitár), Tóth Levente (gitár) és Tóth Tibor (ének). Állandó vendég Tollár László (vokál) velük és veletek szeretnék felvágni a képzeletbeli születésnapi tortát, úgyhogy gyertek minél többen! A közönség 10 szerencsés tagja egy-egy CULTUS DVD-vel lesz gazdagabb.

stanley

2009. 03. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

stanley 2009. 03. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Cultus a Wigwamban! cikk képei
The Cult - Cultus a Wigwamban!The Cult - Cultus a Wigwamban!