Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Rihanna és Chris Brown duettel tér vissza!

Rihanna - Rihanna és Chris Brown duettel tér vissza!

Szent a béke a két énekes között. A drámai ütlegelés ellenére Rihanna megbocsátott Chris Brown-nak, s már duettjük is kiadásra kész!

A dalt az a Polow Da Don kreálta, aki már dolgozott együtt Ludacris-szel, Ciara-val, Nicole Scherzingerrel, Will.I.Am-mel, Snoop Doggal, a Pussycat Dolls-szal és tavaly egyszer már Chris Brown-nal is. A neves producer csak annyit mondott a CNN-nek, hogy a dal felvételei a héten fejeződtek be, többet nem árult el az egyelőre cím nélküli szerzeményről.

Nyilatkozatában Polow nem foglalt állást a két szupersztár incidensével kapcsolatban. Csak annyit mondott: „A szívem mindkettőjüké, függetlenül attól, hogy mi történt a múltban. Ők ketten nagyszerű előadók, nagyon szeretek velük dolgozni”.

Rihanna - Rihanna és Chris Brown duettel tér vissza!

Mindazonáltal, egy másik bennfentes azt nyilatkozta az US Weekly nevű lapnak, hogy a duett a kapcsolaton belüli egyre erősebbé válásról szól. A hetilap hozzátette: „A dal eredetileg Rihannának készült... Nem volt tervbe véve, hogy Chris Brown is benne lesz”.

Egyelőre sem Rihanna, sem Chris Brown nem kommentálta az értesüléseket.

Luxi

2009. 03. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Luxi 2009. 03. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 03. 13. 20:20
jaaaaaaaaaaaaaaaaajjj húzzanak már a jó izéééé nénikéjükbe.. két kis senkiházi, elkényeztetett gusztustalan, semmirekellő idétlen beképzelt nullaaaaaaaaa mit akarnak még, ki nem sz***rja le őket, már annyiszor kiröhögtették magukat hogy nem is lehet számon tartani sz**r zene sz**r alakok és sz**r h. itt mindig ilyen senki kis sz***rokról kell olvasni fuuujjjjjjjjjjjj

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Rihanna és Chris Brown duettel tér vissza! cikk képei
Rihanna - Rihanna és Chris Brown duettel tér vissza!Rihanna - Rihanna és Chris Brown duettel tér vissza!