Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Hivatalos: nem lesz Rihanna-Chris Brown duett

Rihanna - Hivatalos: nem lesz Rihanna-Chris Brown duett

A People úgy tudja, hogy mégsem énekel duettet Rihanna és Chris Brown, az erről szóló hírek téves információkon alapulnak. Ráadásul az a dal, amit a két fiatal közösen készített volna, már megjelent a Pussycat Dolls kiadásában.

Disturbia

Téves az az információ, amely szerint Chris Brown a következő albumán Rihannával is énekel egy duettet – nyilatkozta egy megbízható forrás a hétvégén a People magazinnak. Az újság úgy tudja, hogy Chris Brown és a menedzsere, Polow da Con valóban készített egy demofelvételt még 2008 augusztusában és szeptemberében, amin Rihanna vokálozott. Ám ezt az éneksávot csak referenciaként vették fel, soha nem akarták azt hivatalosan is megjelentetni. Sőt: ezt a dalt végül más művészeknek adták oda, így került a dal a Pussycat Dollshoz, akik ’Bad Girl’ címmel el is énekelték és feltették a ’Confessions of a Shopaholic’ (Egy boltkóros naplója) című film dalait tartalmazó korongra.

Rihanna - Hivatalos: nem lesz Rihanna-Chris Brown duett

Rihanna és Chris Brown tehát nem énekelnek duettet, viszont tovább folynak a találgatások arról, hogy a két énekes valóban összeházasodik-e. Mint ismert, Brown az idei Grammy gála után – pontosan idézve saját szavait – „verte szarrá” Rihannát, majd P.Diddy Miamiban álló házában sírta vissza magát az énekesnőhöz, és állítólag meg is kérte a kezét. Több zenei lap is úgy tudja, hogy a fiatalok holnap, március 16-án mondják ki a boldogító igent.

Juhász Gergely

2009. 03. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 03. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 05. 25. 9:25
undorító!!!!!!!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Hivatalos: nem lesz Rihanna-Chris Brown duett cikk képei
Rihanna - Hivatalos: nem lesz Rihanna-Chris Brown duettRihanna - Hivatalos: nem lesz Rihanna-Chris Brown duettRihanna - Hivatalos: nem lesz Rihanna-Chris Brown duettRihanna - Hivatalos: nem lesz Rihanna-Chris Brown duett