Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Imbrugliáé lett a legjobb Coldplay-dal

Natalie Imbruglia - Imbrugliáé lett a legjobb Coldplay-dal

Chris Martin szerint együttese, a Coldplay az eddigi legjobb szerzeményét komponálta, de nem az ő előadásukban, hanem Natalie Imbrugliáéban ismerheti meg a nagyvilág. A londoni zenekar ugyanis odaadta az ausztrál énekesnőnek.

A Scars munkacímet viselő felvétel Natalie májusra tervezett Come to Life című negyedik stúdióalbumán lesz hallható, s ez jelenik meg róla elsőként maxi CD-n. „Kicsit dühít, hogy odaadtuk neki az eddigi legjobb Coldplay-szerzeményt, de biztosan kiválóan elénekli. Natalie egy őstehetség, zseniális hanggal. Mi egy ideig még nem jelentkezük új nagylemezzel, ezért nem tudtuk volna felhasználni a zeneszámot” – nyilatkozta Chris Martin.

Natalie Imbruglia - Imbrugliáé lett a legjobb Coldplay-dal

A február 4-én a 34. életévét betöltött Natalie Imbruglia a legnagyobb sikerét az 1997-es Torn című dallal aratta. A felvétel átdolgozás, eredetijét az Ednaswap nevű kaliforniai együttes jegyzi, az 1995-ös első albumán található. A pályáját színészként indító énekesnő az eddigi, közel tizenhárom éves zenei pályafutása során mindössze három stúdiólemezt adott ki – a legutóbbi Counting Down the Days címmel 2005 áprilisában került a boltokba –, valamint egy slágerválogatás-korongot 2007-ben. (Új Szó)

Puha József

2009. 03. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2009. 03. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 03. 18. 13:48
Ezt nem egészen értem...Azért,mert nem jelentkeznek egy darabig nagylemezzel,miért kell elajándékozni a dalt??Nem tehették volna el a nagylemezhez?Itt valami sántít... Vagy magyarázza el nekem valaki,hogy is van ez.
Vendég 2009. 03. 18. 13:52
Csodálatos nőnek tartom Nataliát,de fogalmam sincs,hogy miért tartják őstehetségnek és miért mondják,hogy zseniális hangja van.Engem Zsédára emlékeztet.Szép nő,átlagos hang,unalmas dalok...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Imbrugliáé lett a legjobb Coldplay-dal cikk képei
Natalie Imbruglia - Imbrugliáé lett a legjobb Coldplay-dalNatalie Imbruglia - Imbrugliáé lett a legjobb Coldplay-dal