Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Tavasz végén jön Eros új albuma

Eros Ramazzotti - Tavasz végén jön Eros új albuma

„Ali E Radici” (Szárnyak és Gyökerek) lesz a címe Eros Ramazzotti új albumának, mely május végén jelenik meg. Az első kislemez a „Parla Con Me” (Beszélj hozzám) április végén érkezik meg a rádiókhoz. Az olasz szívtipró jelenleg is az albumhoz készített 11 vadonatúj dal stúdiómunkálatain dolgozik Los Angelesben.

Az új anyag összes dalának Eros és Claudio Guidetti a producere (6 dalban pedig közreműködik Michele Canova is), a dalszövegek megírásában Adelio Cogliati, míg a dallamok megkomponálásában Claudio Guidetti volt segítségére, akik már régóta együtt dolgoznak az olasz énekessel. Michele Canova már olyan előadókkal is dolgozott, mint Laura Pausini, Tiziano Ferro és Jovanotti.

Az elmúlt 25 évben Eros Ramazzotti 15 albumot készített, melyekből több mint 50 millió példány kelt el világszerte. Az új korong dalait Eros hazánkban is bemutatja október 22-i budapesti koncertjén világkörüli turnéjának keretében!

2009. 03. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 03. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 05. 11. 15:28
Ramazzotti újra bebizonyította, hogy már igaz nem a huszas éveiben jár, de még mindig ott van a toppon. . A Parla con me első hallásra megfogott és bízom abban, hogy az új albuma is ilyen fülbemászó , bombasztikus lesz! Biztos vagyok abban, hogy októberben szintén nayon nagy bulit tart az Arénába.Várunk téged EROS!!!
Vendég 2009. 05. 11. 18:14
Hol lehet meghallgatni az új dalokat? Honlap cím? Marika

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Tavasz végén jön Eros új albuma cikk képei
Eros Ramazzotti - Tavasz végén jön Eros új albuma