Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ben és Cozombolis egy klipforgatás kedvéért verekedett

Cozombolis - Ben és Cozombolis egy klipforgatás kedvéért verekedett

A VIVA Tv fiatal műsorvezetője megverte Cozombolist, méghozzá a nyílt utcán, egy seprűvel! A vita egy csapat nő miatt robbant ki közöttük. Mindezt Cozombolis felesége, Gréta és VJ Ben szerelme, Kovácsovics Fruzsi is végignézte. Az egész eseményt egy kamera is megörökítette.

No para, hiszen mindez csak Cozombolis legújabb klipje, a Végre itt a nyár forgatásán történt. A dalban Ben is énekel - méghozzá életében először! A videó nagyon mozgalmas, Cozi tizenkét különböző karaktert játszik el, egyszer még egy autó is elüti és egy csapat lány is üldözi a srácokat. A történteket végignézte Ben barátnője és Cozi felesége is, aki egy rövid szerepben egyébként felbukkan a klipben. Fruzsit és Grétát persze cseppet sem zavarta a gyönyörű lányok rajongása, hiszen tudják, hogy szerelmeik annak ellenére sem esnek kísértésbe, hogy csajok ezrei rajonganak értük.

Cozombolis - Ben és Cozombolis egy klipforgatás kedvéért verekedett

A dal mindkét fiú számára kihívást jelentett. VJ Ben életében először énekel nyilvánosság előtt.

Teljesen spontán jött az ötlet: szeretek énekelni, miért ne tehetnénk ezt együtt? – mesélte Ben. – Cozival régóta ismerjük egymást, gyakran járok a koncertjeire. Amikor körvonalazódott ennek a könnyed, vidám nyári dalnak a terve, beugrott, hogy miért ne próbálnák meg közösen elénekelni? Három saját versszakot is kaptam, a szöveg kifejezetten nekem és rólam készült. A forgatást is nagyon élveztem, főleg azt a jelenetet, amikor el kellett vernem Cozombolist egy seprűvel! – nevetett.

VJ Ben élvezte az éneklést, de nem tör énekesi babérokra: továbbra is műsorvezetőként látható nap mint nap a VIVA képernyőjén.

Egyébként Cozombolisnak is nagy feladat volt a tizenkét különböző karakter megformálása, mert mindegyik szerep színészi alakítást igényelt. Az énekesnek ez már a hatodik klipje, de ilyen nehéz dolga még sohasem volt. Ahogyan ezt már tőle megszokhattuk, a dal hangulata megint pozitív lesz, de a klipben kellemetlen pillanatokban sem lesz hiány.

Jónap Tamás

2009. 03. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 03. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 06. 28. 11:40
ben király cozombolis egy csicska pancser
Vendég 2009. 06. 28. 11:41
ben csicska pancser kutya
Vendég 2010. 01. 07. 11:55
sztem hibátlan!nincs vele gond! yol eltaláltátok srácok:d thx
Vendég 2010. 06. 18. 12:31
sztem jo

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Ben és Cozombolis egy klipforgatás kedvéért verekedett cikk képei
Cozombolis - Ben és Cozombolis egy klipforgatás kedvéért verekedettCozombolis - Ben és Cozombolis egy klipforgatás kedvéért verekedett