Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Hét másodperc az új rekord

Paul McCartney - Hét másodperc az új rekord

Elég volt pillanatnyi tűnődés. Akik a jegyárusítás megkezdését követő hét másodpercben hezitáltak, hogy menjenek-e vagy maradjanak, lemaradnak Sir Paul McCartney koncertjéről – vagy kénytelenek az üzérektől belépőjegyet venni.

A legendás sztár április 19-én a Las Vegas-i Hard Rock Hotel & Casino szórakoztatóipari központ hatvanmillió dollárért épült új részében lévő koncertcsarnokot nyitja meg. A központ alelnöke szerint a közönségnek olyan fellépésben lesz része, amilyet a környék még nem látott. „Régi típusú, mocskos rock and roll buli lesz, ahol Sir Paul magán érezheti minden ember tekintetét” – nyilatkozta. A négyezer belépőjegyet február 14-én kezdték el árusítani, és hét másodperc (!) alatt az összes elfogyott, ami másodpercenként 571 eladott jegyet jelent, s ez új világcsúcs – a hírügynökségek a múlt héten számoltak be róla. A Guinness Rekordok Könyvének szerkesztői még ellenőrzik az eredményt: megvizsgálják a körülményeket, és ha mindent rendben találnak, hitelesítik. Azt nem tudni, mennyibe kerültek a jegyek, az üzérek viszont ezer dollárt is elkérnek a dupla tikettért.

Paul McCartney - Hét másodperc az új rekord

Tavaly Nagy-Britanniában a Take That állított fel jegyeladási rekordot. Október 31-én kezdték el árusítani a nyári brit turnéjának 600 ezer belépőjegyét, és öt óra alatt az összes gazdára talált. A fiúkvartett tehát nem egy koncerttel, hanem a teljes szigetországi Circus-turnéval döntött csúcsot.

Sir Paul McCartney a nagyszabású fellépés előtt, április 4-én együtt lép színpadra egykori zenésztársával, Ringo Starral egy jótékonysági koncerten, amit David Lynch alapítványa javára szerveznek. (Új Szó)

Puha József

2009. 03. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2009. 03. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 03. 24. 18:20
SztárNEMfigyelő. ;-P Még hogy "mosolyogj, és visszamosolyognak rád"... Az mese. Igaz? ;-) ;-P ---- mi lett itt a hangjával? és mit nevet(ett)? ;-O

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Hét másodperc az új rekord cikk képei
Paul McCartney - Hét másodperc az új rekordPaul McCartney - Hét másodperc az új rekord