Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Noel is ingyen adta a lemezét

Noel Gallagher - Noel is ingyen adta a lemezét

Noel Gallagher 2007. március 27-én a londoni Royal Albert Hallban szólókoncertet adott. Az Oasis gitáros-énekese a fellépés bevételét a Teenage Cancer Trust nevű alapítványnak ajánlotta fel.

Zenekara dalainak szólóverziója mellett átdolgozásokat játszott a The Smithstől (There Is a Light That Never Goes Out), a The Beatlestől (All You Need Is Love) – az utóbbiban vokalistaként Paul Weller működött közre, akárcsak egykori együttese, a The Jam repertoárjából származó The Butterfly Collector című szerzemény átiratában.

A felvételekhez most a közönség is hozzájuthatott: ötöt digitális formátumban, tizenegyet CD-n kapott meg. A The Times című brit napilap keddtől szombatig naponta közölt egy internetes linket, az érdeklődők minden nap egy-egy dalt tölthettek le. A március 15-i vasárnapi száma, a The Sunday Times ajándék CD-vel került a standokra, ez tizenegy felvételt tartalmaz. A lap által kifizetett összeget és az azóta online-változatban pénzért is megvásárolható, tizenhat dalt felvonultató The Dreams We Have As Children (Live for Teenage Cancer Trust) című album bevételét szintén az említett alapítvány kapja meg. (Új Szó)

Puha József

2009. 03. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2009. 03. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 03. 26. 15:21
Rendes csávó ez a Noel!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Noel is ingyen adta a lemezét cikk képei
Noel Gallagher - Noel is ingyen adta a lemezétNoel Gallagher - Noel is ingyen adta a lemezét