Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Lady Gaga-t leprostizták

Lady GaGa - Lady Gaga-t leprostizták

Sorozatos támadások érik napjaink egyik legvitatottabb és egyben legnépszerűbb énekesnőjét: a sztárok mintha összeesküdtek volna ellene. Korábban Gabriella Cilmi fejezte ki nemtetszését, most pedig egy népszerű énekes illette 'prosti' jelzővel a Poker Face énekesét...

A The Rakes együttes frontembere, Alex Donohoe támadást indított Lady Gaga-val szemben: azt nyilatkozta, hogy az amerikai popsztár úgy néz ki, mint egy prostituált.

Az indie-rock énekes, aki mostanság a banda új lemezét (Klang) népszerűsíti, elárulta, hogy Leona Lewis visszafogott stílusa sokkal többet ér. A Daily Starnak adott interjújában magyarázatot adott: „Nem bírom Lady Gaga-t. Ő alapvetően olyat közvetít a fiataloknak, amit a WC-be kellene, nem a gyerekeknek. Úgy vélem, szörnyű és rettentő ronda. Utálom őt!”

Lady GaGa - Lady Gaga-t leprostizták

Hozzátette: "Leona Lewis unalmasnak tűnik, de aranyos. Igényes, gyönyörű a bőre és tud énekelni. Ezzel szemben Lady Gaga szemétbe való és úgy öltözik, mint egy prosti”.

Gaga már többször kapott negatív kritikát: Just Jack szerint az énekesnő olyan, mint egy pocsékul éneklő robot. Az ausztrál tinisztár, Gabriella Cilmi pedig nemrég azt tanácsolta Gaga-nak, hogy öltözzön fel és ne játssza meg magát a sajtó előtt.

Alex Donohoe kijelentése nem túl meglepő: együttese nincs épp a csúcson. Lemezük egy hete jelent meg, de a siker elmaradt. Valamivel pedig ugye fel kell dobni az eladásokat...

Luxi

2009. 03. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Luxi 2009. 03. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 03. 28. 20:05
tökéletesen igazuk van,. ez a gaga csaj egy nagy semmi, feltűnési viszketegségben szenvedő kis senki és valóban úgy néz ki mint egy k, nem tehetséges, iszonyat ronda, nem is értem hogy lehet olyan eszetlen valaki hogy ilyen semmiért-senkiért rajongjon... annyira gagyi, hogy csak röhögni lehet rajta.
Vendég 2009. 03. 28. 21:27
Én is egyetértek ez a csaj úgy néz ki mint egy útszéli lotyó
Vendég 2009. 03. 29. 9:53
ez a gágogó liba egy senkiházi nulla, igénytelen és tényleg olyan mint egy K, feltehetőleg azért mert az is, hiszen egy ilyen 0 csak úgy lehet "sztár", hogy valami böhöm menedzser-szerű f***nak odaadta a pi****áját... ehhez nem kell ész, csak az hogy valaki valóban k legyen, ő pedig az.... ha már a kollegái is megmondták, akik azért nyilván tudják hogy mi zajlik a dolgok mögött...
Vendég 2009. 03. 29. 15:43
senki nem tökéletes. attol h nem ugy néz ki ahogy mások akarják még nemkell lefikázni. a zenéje jó. a hangja jó. a külseje meg kit érdekel. érdekes ha ennyire gáz lenne nem hóditana az egész világon.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Lady Gaga-t leprostizták cikk képei
Lady GaGa - Lady Gaga-t leprostiztákLady GaGa - Lady Gaga-t leprostizták