Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A-tól Z-ig minden versenydalt bemutat az MTV

Eurovíziós Dalfesztivál - A-tól Z-ig minden versenydalt bemutat az MTV

Valamennyi versenydalt bemutatja a Magyar Televízió a moszkvai Eurovíziós Dalverseny kezdetéig. Az m2 nézői minden nap, a tudáscsatorna esti Híradója után, 20.55-től láthatják a negyvenkét ország versenydalát.

Március végétől naponta egy videóklipet mutat be a köztelevízió, így az Eurovíziós Dalverseny hetéig minden dalra sor kerül. A dalokat az országok angol neve szerinti ABC-sorrendben tűzi műsorára az m2, vagyis elsőként a legfiatalabb előadó, a tizenhat éves albán Kejsi Tola produkcióját ismerhetik meg a nézők, utolsóként pedig Nagy-Britannia It’s my time című dalát, Andrew Lloyd Webber szerzeményét hallhatják Jade Ewan előadásában. Nemrégiben hozta nyilvánosságra a BBC, hogy Webber is színpadra lép Jade-del, ő kíséri majd zongorán a moszkvai döntőben.

A Magyar Televízió az Eurovíziós Dalverseny mindkét elődöntőjét és döntőjét is élőben közvetíti május 12-én, 14-én, illetve 16-án. Magyarország színeiben Ádok Zoli és csapata május 14-én, csütörtökön a második elődöntőben, tizenkilenc előadó közül a tizenegyedikként áll majd színpadra. A korábban profi táncosként is dolgozó Zoli a napokban kezdi meg a színpadi produkció koreográfiájának gyakorlását.

2009. 03. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 03. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A-tól Z-ig minden versenydalt bemutat az MTV cikk képei
Eurovíziós Dalfesztivál - A-tól Z-ig minden versenydalt bemutat az MTV