Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jótékonysági koncert a Vakok és Gyengénlátókért

Cozombolis - Jótékonysági koncert a Vakok és Gyengénlátókért

A Tavaszi közlekedésbiztonsági program részeként a Miniszterelnöki Hivatal egy jótékonysági napot szervez Vakok és Gyengénlátók számára ismert zenészek közreműködésével. A programon résztvevők olyan ismereteket, tapasztalatok szerezhetnek, amelyekre fogyatékosságukból adódóan egyébként nem lenne lehetőségük.

A rendezvény szervezői 2009. április 2.-án autós/motoros napot tartanak a sérült embereknek. Motorosok látássérült gyermekeket- a Vakok Óvodája és Általános Iskolájából- utasként visznek el egy körre, a Vakok Állami Intézetéből érkező felnőttek pedig hívatásos oktatóval, oktatóautóval vezethetnek a Hungaroring területén belül. A nem mindennapi eseményen olyan hazai sztárok is részt vesznek, mint például Kiki az Első Emeletből, Anita, Inti, Gaskó Balázs és Tardy Balázs. A népszerű görög származású hazai előadó Cozombolis egy különleges koncerttel készül. Először itt mutatják be a Viva Tv fiatal műsorvezetőjével, VJ Bennel közösen a Végre itt a nyár c. dalukat.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak Április 2.-án a Hungaroring területére, ahol a sok élmény mellett az évszaknak és a közeledő ünnepnek megfelelő, húsvéti gasztronómiai csemegékkel kínálják az odalátogatókat.

2009. 03. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 03. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 03. 30. 18:59
MMR, Lendva, "Gin Tonic" 2009.03.30. hallottam, hogy ott van élőben, a fülem, tuGGYa... már Ön lesz dear Csé az állandó "éjszakás nővér" is? ;-) a Freddyke nagyon kiváltságos, hogy csak úgy lelépeget mindig. :-P
Vendég 2009. 03. 30. 19:01
"eddig még semmi értelemeset nem írt be..." állították tavaly az üzeneteket nem értő moderátorok "E. Mária" besúgónak egy ilyen oldalon... ;-) ;-P

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jótékonysági koncert a Vakok és Gyengénlátókért cikk képei
Cozombolis - Jótékonysági koncert a Vakok és Gyengénlátókért