Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

KFT ft. PECSA!

KFT - KFT ft. PECSA!

Lemezbemutató koncertje lesz a KFT zenekarnak április 10-én, pénteken a Petőfi Csarnokban. A csapat A bábu visszavág című új anyagát mutatja be, előzenekaruk a Géniusz lesz.

A legendás KFT zenekar új stúdióalbuma „A bábu visszavág” címmel december 4-én jelent meg hatalmas sikerrel. A CD harmincezer ingyenes példányban, a Pesti EST 16 oldalas KFT különszámával került a megjelenés napján országos terjesztésre. A KFT által kidolgozott konstrukció a nemzetközi hanglemezpiac legfrissebb trendjébe illeszkedik, és működőképes alternatívát mutathat a hazai kiadási gyakorlatban. Ez volt az első alkalom ugyanis, hogy egy közismert magyar zenekar új albuma dupla platinalemezt jelentő mennyiségben, CD lemezen, ingyenesen is eljutott a rajongókhoz.

KFT - KFT ft. PECSA!

A kezdeményezés telitalálatnak bizonyult, hisz a példányok mintegy két nap alatt fogytak el országszerte. A new wave és az ironikus szövegek kultikus figurái az egyedülálló terjesztési mód mellett az elkészült anyagban is emlékezetest alkottak. A lemez hangulatának, elgondolkodtató és egyben humoros szövegeinek, fülbemászó dallamainak alapján a KFT klasszikusok kortársa is lehetne, ugyanakkor hangzásában, a dalok aktualitásában egy érett, mai anyag született.

2009. április 10-én, a PeCsá-ban igazi örömzenélésre készülnek a fiúk, ahol az új album számai mellett felcsendül majd az Afrika, az Elizabet, a Siker, pénz, csillogás, a Balatoni nyár és még sok más sláger.

A hangulatot a szintén közkedvelt és rutinos Géniusz együttes alapozza majd meg. Koncertjük rövid, de érzékeny nyitánya az estének. A hazai klubzenekarok egyik legjobbjaként, közvetlen, emberközeli koncertjeikkel értékes színfoltot képviselnek a hazai rock-underground vonalban. A Kft-től rockosabb stílus jó kiegészítője az estének, hiszen az értékekhez való hozzáállás, a közönség megszólítása lényegileg a Géniusznál is ugyanaz, csak más köntösbe öltözik. A három muzsikus a koncert színpadáról szinte egyenesen a stúdióba indul, hiszen - állításuk szerint - korszakalkotó negyedik albumukat készítik "Kincskereső" címmel.

stanley

2009. 04. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

stanley 2009. 04. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

KFT ft. PECSA! cikk képei
KFT - KFT ft. PECSA!KFT - KFT ft. PECSA!