Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Zanzibar, a „vidékről indult”

Zanzibar - Zanzibar, a „vidékről indult”

Különleges díszdobozt jelentet meg „Vidékről indult” címmel a Zanzibar április 24-én. A csapat idei koncertkörútját március 31-én kezdte el, májusban pedig a Tankcsapda társaságában fognak turnézni Erdélyben.

A tavaly december 27-i, ceglédi jubileumi koncertet a legmodernebb technikával rögzítették. A felvételekből egy közel 100 perces anyagot raktak össze CD-re és DVD-re. Lényegében egy élő best of anyagról van szó, mely természetesen tartalmaz néhány régi nótát is. Az extrában látható néhány interjú, illetve ahogy készülődik a zenekar a koncertre. Az új klip a Las Vegas dalhoz szintén itt lett felvéve.

Zanzibar - Zanzibar, a „vidékről indult”

A díszdobozban ezen kívül egy unplugged koncert is megtalálható a DVD-n negyvenöt percben. A lemezen rajta lesz a Zanzibar tizennégy klipje, sőt, a „Nem vagyok tökéletes”, a „Nem szeretsz” és az „Új napra ébredsz” dalok kisfilmjének ’B’ verziói is. S ha már jubileum, ideje volt egy könyvvel is előrukkolnia a Zanzibarnak. A műnek „Igazi nevünk” a címe, és az együttes két olyan jóbarátja írta, akik már a kezdetektől velük vannak. Nem biográfia, hanem egy olvasmányos sztori. Két részből áll: egy elbeszélő részből, illetve a könyv második felében olvasható mindannyiukkal külön-külön egy mélyinterjú. Benne van, hogy hogyan élték meg a 10 évet ebben a szakmában, a krízisek és az öröm pillanatai egyaránt. Olyan régi fotókkal is illusztrálták a kötetet, melyek a pendrive-on sincsenek rajta. A könyv a díszdobozban és külön is kapható április 24-től.

Az idei koncerttúrát Győrben, a Széchenyi István Egyetemen kezdik meg. 2009-ben az első fővárosi buli május 8-án lesz a Zöld Pardonban. Májusban közös turnéra indulnak a Tankcsapdával Erdélybe: ami biztos, hogy fellépnek Kolozsváron, Csíkszeredán és Nagyváradon.

stanley

2009. 04. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

stanley 2009. 04. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Zanzibar, a „vidékről indult” cikk képei
Zanzibar - Zanzibar, a „vidékről indult”Zanzibar - Zanzibar, a „vidékről indult”