Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bombaduettek 2009-ben!

Miley Cyrus - Bombaduettek 2009-ben!

Miley Cyrus a Jonas Brothersszel akar dolgozni, Leona Lewis Timbalanddel, a The Saturdays Pharrellel, a Pussycat Dolls pedig Adele-lel. Úgy tűnik, 2009-ben sem maradunk duettek nélkül.

A tavalyi év leghatalmasabb együttműködése kétségkívül Madonna és Justin Timberlake nevéhez fűződik. Az általuk kollaborált 4 Minutes több mint 20 országban lett listavezető, eddig 7 milliót adtak el belőle. Az idei év legnagyobb dobásának ígérkezik – már ami a duetteket illeti – a szintén Justinnal készült „Love Sex Magic”, ahol ezúttal Ciara a másik fél. Aki ezzel nem érné be, annak van egy jó hírem: legalább fél tucat olyan együttműködésnek nézünk elébe, amely biztosan felveszi a versenyt a „Love Sex Magic”-kel...

Miley Cyrus - Bombaduettek 2009-ben!

Miley Cyrus összeáll a Jonas Brothers egyik tagjával, Nick Jonasszal egy szám erejéig. A dal a 'Pass It On' címet viseli. A háttérben Joe Kevin Jonas is hallható lesz.

A The Mirror pedig úgy értesült, Leona Lewis Timbalandet kérte fel új stúdióalbuma munkálataihoz. „Balladák természetesen lesznek az új korongon, de több dance-beütésű dal kap majd helyet rajta” - állította egy bennfentes. Michael Jackson egyébként azt nyilatkozta, hogy a visszatérő londoni koncertjein szeretne Lewis kisasszonnyal énekelni...

A The Saturdays Amerikát is megszeretné hódítani; ehhez pedig Pharrel Williams segítségét kérték. „Reméljük, hogy második lemezünket be tudjuk fejezni a tengerentúlon. Ehhez Pharrel segítségét kérjük. Ő biztosan segítene nekünk az amerikai siker elérésében” - mesélte Vanessa White a Daily Star-nak. A csapat hozzátette, hogy a szigetországban elért sikerük hozzájárul majd ahhoz, hogy betörjenek az amerikai zeneiparba.

Ashley Roberts, a Pussycat Dolls szőke cicája a következőket nyilatkozta: „Adele a mindenkori kedvencem. Állandóan az ő lemezét hallgatom. Ha lenne egy közös számunk, egy csomó ember azt kérdezné >Ez meg mi?<, de az eredmény szerintem bámulatos lenne!”. Adele korábban már bejelentette, hogy írt egy dalt a csapatnak.

Luxi

2009. 04. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Luxi 2009. 04. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 04. 13. 9:41
VSBUDFKHDSJDKÉLKDPLD Ú
Vendég 2009. 05. 30. 17:53
Szeretlek Joe!!!!!!!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Bombaduettek 2009-ben! cikk képei
Miley Cyrus - Bombaduettek 2009-ben!Miley Cyrus - Bombaduettek 2009-ben!